JK:Nemam veze sa skandalom oko Sekinih fotki!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bavim se samo svojom karijerom. Sramotno je da doživljavam konstantne napade, iako sam u petom mesecu trudnoće

Jelena Karleuša tvrdi da nema veze sa medijskim napadima na Seku Aleksić, niti sa skandalom oko provokativnih fotografija koje je Seka napravila za potrebe britanskog gej magazina „Rifreš“.

Ko je kome idol… Verujemo da je Jelena mnogima uzor, ali i pojedincima „krivac“ kada se uhvate u mrežu sopstvene laži, navodi Karleušin PR tim!
– Jelena Karleuša nema nikakve veze sa činjenicom da je Svetlana Aleksić uhvaćena u izmišljotinama! Sramotno je da Jelena doživljava konstantne napade, iako je u petom mesecu trudnoće.

Ona se, kada je posao u pitanju, isključivo bavi svojom karijerom, kako u zemlji, tako i inostranstvu. Verujemo da je Jelena mnogima uzor, ali i pojedinicima „krivac“, kada se uhvate u mrežu sopstvene laži – navodi se u saopštenju PR tima Jelene Karleuše.

Za razliku od urednika „Rifreša“, beogradski fotograf Andreja Damljanović tvrdi da je on lično sa čelnicima ovog magazina dogovarao saradnju.

Press je juče u tekstu pod naslovom „Fejkerka Seka“ objavio demanti urednika „Rifreša“ Dejvida Tiknera, koji navodi da Seka nije snimila nikakve provokativne fotografije za njihov gej magazin, a iz Aleksićkinog tima odmah su izrazili sumnju da je inspirator ove kontra priče upravo Karleuša.

Možete to ponovo pročitati ovde.

Urednik britanskog gej magazina „Rifreš“ demantovao da su provokativne fotografije Seke Aleksić snimljene za njihov magazin

KRIVA JE J. K…. Sekini saradnici tvrde da je aferu izmislila Jelena Karleuša

Folk pevačica Seka Aleksić obmanula je javnost plasirajući u medijima provokativne fotografije i vest da će se za mesec dana pojaviti u britanskom gej magazinu „Rifreš“, tvrdi internet sajt www.opera-17.com.

Press je došao do faksimila mejla koji je novinar sajta navodno poslao uredniku „Rifreša“ Dejvidu Tikneru, u kome je postavio pitanje o saradnji sa Aleksićevom, kao i Tiknerov odgovor u kome demantuje da su sarađivali sa Sekom.

– Nikada nismo radili fotografije s pomenutom osobom, niti tako nešto imamo u planu. Zaista ne znam o kome se radi, očigledno vas je neko obmanuo – stoji u navedenom mejlu urednika „Rifreša“.

Seka je neposredno posle objavljivanja fotografija u „lezbo zanosu“ izjavila da je angažman s „Rifrešom“ ugovorio beogradski fotograf Andrea Damjanović, koji je i autor fotografija. Damjanović je za Press potvrdio da sarađuje sa ovim magazinom, ali nije mogao da potvrdi da će fotografije biti objavljene.

– Lično sam razgovarao s ljudima iz „Rifreša“ o Sekinim fotografijama, ali ne i s tim urednikom. Devedeset odsto sam siguran da će fotografije biti objavljene, a za sve ostalo pitajte Seku.


U komentaru vesti na pomenutom sajtu stoji i da su oni „zgroženi Sekinim postupkom, koja je po principu „videla žaba da se konji kuju…“ poželela da liči na najveću gej ikonu Jelenu Karleušu.

Umesto Seke Aleksić, na naša saznanja reagovao je njen PR tim, nedvosmisleno optužujući Karleušu da je izrežirala i ovoj napad.

– Seka nije najavila spotove na MTV-u, ni da će postati zvezda u Grčkoj, ni turneju po Japanu, nego se samo namenski fotografisala za britanski magazin „Rifreš„. To ne znači da planira da gradi karijeru u Engleskoj, dovoljna joj je armija obožavalaca na našim prostorima. Za sve ostale informacije možete da se obratite pevačici koja je opsednuta Aleksićevom, neprestano se bavi njenim likom i delom, pa očigledno i ovim fotografijama. Jedini komentar na tekst objavljen na tom portalu jeste da pevačica koja se u tom tekstu pominje i koja pokušava po ko zna koji put sebi da pravi reklamu preko Sekinih leđa može slobodno da odahne. Aleksićeva niti želi, niti ima vremena da je bavi njome, preokupirana je snimanjem novog albuma, koncertima i probama jer na nastupima peva isključivo uživo, za razliku od onih koji se bez plejbeka ne usuđuju da izađu pred publiku – rekli su za Press iz PR tima Seke Aleksić.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka u gej magazinu sa vrućim lezbo scenama!

Dara mora da plati JK milion dinara!Presuđeno!

JK: Nemam fanove nego fanatike


4 komentara na “JK:Nemam veze sa skandalom oko Sekinih fotki!”

 • Anonimno
  5 maja, 2009, 11:32

  Ne znam zasto je Seka opsednuta sa JK IDK Female Fighter

 • *
  11 maja, 2009, 0:01

  ne nego je JK opsednuta onima koji su mnogo bolji od nje.nezna jadna kako da se reklamira pa napada druge .to je za ocekivati od JK No

 • Anonimni
  10 septembra, 2009, 22:30

  obe su iste Beer

 • Anonimni
  10 septembra, 2009, 23:39

  Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump