Lopovi opljačkali stan Monike Beluči!

Stan poznate italijanske glumice Monike Beluči i njenog supruga Vinsenta Kasela u elitnom delu Pariza opljačkan je prošlog vikenda dok je poznati par boravio na Filmskom festivalu u Kanu.

Prema prvim navodima policije, pljačkaši su brižljivo planirali zločin i znali su za kretanje glumačkog para, te su neometano vršljali po njihovom stanu i odneli 80.000 evra. Osim novca, lopovi su odneli i nakit, kao i kompjutersku opremu čija se ukupna vrednost procenjuje na duplo veću sumu od one koju su pljačkaši odneli u kešu.

Zanimljivo je da su lopovi sa sobom poneli i pasoš Monike Beluči, te je glumica sada u velikom problemu budući da je ove nedelje trebalo da otputuje u Holivud kako bi pregovarala o ulozi u novom filmu.
– Verujemo da su lopovi napali u trenutku kada su Monika i Vinsent prisustvovali zatvaranju Kanskog festivala u nedelju uveče, a ceo događaj je prenosila televizija. U stan koji se nalazi na četvrtom spratu provalili su preko balkona na kojem su razbili staklo. Onda su bukvalno „počistili“ sve stvari u stanu koje su bile vredne i koje su lako mogle da se iznesu – preneo je jedan od policajaca.
Predstavnik za medije poznatih supružnika nije želeo da komentariše ovaj slučaj, dok u policiji kažu da već duže imaju problem sa bandama koje pljačkaju stanove poznatih, uglavnom sportista koji su zbog utakmica često odsutni, ali da je ovo prvi put da su opljačkali glumce.

Inače, seksepilna Monika boravila je tokom prethodne nedelje u Kanu kako bi promovisala svoj novi film „Ne okreći se“, u kojem glumi zajedno sa poznatom francuskom glumicom Sofi Marso.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Monika Beluči: Čavić je zgodan frajer!

Monika Beluči postala po drugi put majka

Dragan Kojić Keba opljačkan!


Nema komentara na “Lopovi opljačkali stan Monike Beluči!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump