Maca počeo da naplaćuje intervju!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca (41), po ugledu na neke svetske zvezde, planira da naplaćuje svoje intervjue. Kako Kurir saznaje, stalni učesnik serijala „Veliki Brat“, koji po izlasku iz kuće u Košutnjaku jedini nije hteo da razgovara sa „sedmom silom“, planira da dobro unovči svoje dvomesečno ćutanje. Poznato je da je on imao nekoliko sukoba sa predstavnicima medija, kao i da je tokom poslednjeg serijala VB govorio Miri Škorić da „džukce koji mu udare na kašiku treba strpati u gepek“, a sada će ti isti „džukci“ debelo da plaćaju njegove dubokomisaone izjave.

– Maca je besan na medije jer je jednom prilikom osvanula priča da je alkoholičar, što mu je direktno donelo gubitak jedne medijske kampanje, jer klijent nije želeo da vezuje svoje ime za nekog ko ima problema sa alkoholom. On je i u kući u Košutnjaku ispričao da je izgubio neke poslove zbog tekstova u novinama, pa je zato postao osetljiv na svaki kritički medijski napis – zaključuje naš izvor.

Poznati voditelj zarađuje i kao ugostitelj, jer već duže vreme uspešno rukovodi prestoničkim klubovima „Vanila“ i H2O, a priča se da se ovim biznisom bavi i u rodnom Sarajevu. Da li ima finansijskih problema ili je SEKA i njega pogodila, pokušali smo da saznamo tako što smo pozvali Macu i pitali ga da li zaista naplaćuje svoje intervjue.

– Imam nekoliko ponuda i videću kojim novinama ću prodati intervju – potvrdio je Marinković i dodao: – Naplaćivaću intervjue i ne vidim šta je tu problem? I vi prodajete informacije i od toga živite, pa ako postoje novine koje hoće da plate za moj intervju, što to ne bih iskoristio? To je moja stvar! – zaključio voditelj „Emoušna“.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca bi mogao i da se oženi???!

Maca otvara buregdžinicu u Beogradu!

Da li će se Fejs naplaćivati u skorije vreme?


Nema komentara na “Maca počeo da naplaćuje intervju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump