Majk Tajson: Pustite me da tugujem u samoći

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle strašne nesreće koja je zadesila bivšeg svetskog bokserskog šampiona Majka Tajsona (43), kome je pre dva dana umrla ćerka Egzodus (4),(tačnije 27.maja od posledica nesreće koju je doživela u porodičnoj kući tokom vikenda.Devojčica Egzodus primljena je u bolnicu tokom vikenda sa teškim povredama koje se zadobila u nesreći kad joj se oko vrata obmotala traka sprave za vežbanje u njenoj sobi. Devojčicu je pronašao njen sedmogodišnji brat u nesvesnom stanju, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu.
Prema nezvaničnim podacima iz bolnice, Egzodus je tokom igre najverovatnije izgubila ravnotežu i pala, što je prouzrokovalo da je traka stegne oko vrata i udavi. Majk Tajson se nalazio u Las Vegasu kad je saznao za nesreću, nakon čega je došao u Finiks da bi bio uz ćerku u poslednjim satima njenog života )posrnulom sportisti, optuženom silovatelju, nekada zavisniku od kokaina i alkohola, sa svih strana sveta stižu izrazi podrške…

– Porodica je zahvalna na izrazima saučešća i molitvama ljudi koje ljudu upućuju… Ne postoje reči kojim bi bio opisan tragični gubitak voljene Egzodus… Molimo vas da poštujete našu potrebu da u ovom teškom trenutku budemo u privatnosti svog doma, da pokušamo sami da pomognemo jedni drugima da rane zacele – rekao je portparol porodice povodom ove tragedije.
Policijska istraga zasad upućuje samo na nesrećni slučaj – majka Sol Ksočitl (34), koja je bila sa nesrećnom ćerkom Egzodus i sinom Migelom (7) u trenutku nesreće, nije optužena.
– U ovom trenutku, posle detaljne istrage, izgleda da ne možemo ništa više da kažemo već da je reč o strašnom nesrećnom slučaju – rekao je portparol policije u Feniksu narednik Endi Hil.

Tajson i Skočitlova razveli su se pre 18 meseci, ali je Majk o njoj i posle toga govorio kao o svojoj izabranici. Okolina i prijatelji kažu da su ostali u dobrim odnosima i da su često bili zajedno sa decom. Osim sa njom, Tajson sa tri različite žene ima još četvoro dece – ćerke Genu (20) i Rijanu (13) i sinove Majkija (18) i Amira (11).

izvor: svevesti, mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majk Tajson postao otac osmi put

Majk Tajson hoće na Brodvej!

Majk Tajson hteo da ubije Breda Pita


Nema komentara na “Majk Tajson: Pustite me da tugujem u samoći”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump