Mika Kostić kao prateći vokal Iglesijasu?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bivša učesnica „Operacije trijumf“ Mirjana Mika Kostić imala je priliku da se posle koncerta u Beogradskoj Areni i lično upozna sa latino zavodnikom Enrikeom Iglesiasom. Dvoje vrsnih pevača družili su se nakon Enrikeovog spektakularnog koncerta, a kako saznajemo postoji mogućnost da se talentovana Srpkinja kao prateći vokal pridruži Iglesijasu na sledećoj svetskoj turneji. U kratkoj izjavi Mika otkriva da je fascinirana Enrikeom: „Razbila sam predrasude o Enrikeu, jer me je oduševio i kao pevač, ali i kao frajer“, kaže Mika Kostić, i dodaje: „Bila sam ubeđena da je veoma nizak, a ispostavilo se da je desetak santimetara viši od mojih 178 cm. Upoznala sam ga zahvaljujući Maksi Ćatoviću i sve vreme smo razgovarali uglavnom o muzici.

Bio je oduševljen kada je čuo da ću na otvaranju Univerzijade u Beogradu pevati srpsku himnu ‘Bože pravde’ i predložio je da se u dogovoru s njegovim menadžmentom možda kao prateći vokal pojavim na njegovoj sledećoj svetskoj turneji“, rekla je Mika.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispala Mika Kostić!

Dvor: Mika Kostić dvorska luda!

Seka za Novu Godinu u Cirihu za 100.000 evra!


Nema komentara na “Mika Kostić kao prateći vokal Iglesijasu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump