Miš koji ostavlja bez daha

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Miš je jedan od najosnovnijih alata, odnosno periferija za korišćenje računara. Upravo zato, miševi pored tastatura najbrže stradaju od učestalog korišćenja.

Ako je i vama vreme da kupite novi ili jednostavno želite nekoga da ostavite bez daha odabirom atraktivnog poklona, obradovaće vas činjenica da za izuzetno malo para možete da kupite kvalitetnog miša, fantastičnog dizajna. „Alo!“ je za vas testirao miševe sa laserskim senzorima rezolucije 1.000 tačaka po inču, koji savršeno rade na svim podlogama.

Za mališane i dame

Endless Note

Radi se o izuzetno kompaktnom mišu, koji će više odgovarati ljudima sa nešto manjom šakom. Završna obrada je izuzetno kvalitetna, što je jedan od glavnih razloga zašto ovaj miš zaslužuje sve preporuke.
– Detaljnijim zagledanjem uočljivo je da Endless Not dosta podseća na neke A4 Tech modele koje smo imali priliku da testiramo – kaže za „Alo!“ sistem administrator Marko Josifović.

Osnovna sličnost bazirana je na gumenoj oblozi sa leve bočne strane koja obezbeđuje bolji hvat, a tu je i poseban taster koji je programiran, tako da zamenjuje klasični dupli klik. U pakovanju uz miša dolazi i fina torbica za nošenje koja može poslužiti i kao krpica za brisanje, pošto su bočne strane miša napravljene od svetlucave plastike koja skuplja otiske prstiju. Ovaj model koristi laserski senzor osetljivosti 1.000dpi, što mu omogućava da bez grešaka radi na apsolutno svim podlogama.

Senzor: Laserski G-Laser 1.000dpi (tačaka po inču)
Interfejs: USB 2.0
Ključne karakteristike:
– Vrlo dobar kvalitet završne obrade
– Atraktivan dizajn (postoje i ostale periferije istog desena)
– Laserski senzor osetljivosti 1.000dpi

Cena 11 evra

Radi i na staklu

Love letters

Po rečima našeg sagovornika, u pitanju je izuzetno kvalitetni miš sa G-Laser senzorom koji, osim visoke osetljivosti, ima još jednu osobinu, a to je da će bez greške raditi na praktično bilo kakvoj podlozi, čak i potpuno providnom staklu.
– „Love letters“ miš pored standardna dva i scroll točkića sadrži još jedan „double click“ taster, koji može da radi bez obzira na drajvere (koje u suštini nije ni potrebno instalirati), ali i operativni sistem. Za vezu sa računarom koristi USB interfejs, što instalaciju čini krajnje jednostavnom, s obzirom na to da je potrebno samo da priključite miša na slobodan USB ulaz i on će bez greške raditi – ocenjuje Josifović.
Plastika od koje je napravljen je odličnog kvaliteta, a sa gornje strane ima zanimljiv desen u kombinaciji crno-bele boje.
– Ovaj miš je idealan način da nekome upriličite poklon kojim ćete iskazati ljubav, a sigurno će se dopasti pripadnicima oba pola – ističe sistem administrator.

Senzor: Laserski 1.000dpi
Interfejs: USB 2.0
Ključne karakteristike:
– Vrlo dobar kvalitet završne obrade
– Atraktivan dizajn
– Laserski senzor osetljivosti 1.000dpi

Cena 11 evra
Zlata vredan

Golden surfer

– Ovaj miš se izuzetno dobro pokazao u radu. Ne može mu se apsolutno ništa zameriti, s obzirom na to da osetljivost od 1.000dpi čini da prosto leti po bilo kakvoj podlozi, što će odgovarati svima koji cene preciznost i brzinu – naglašava Marko.
Cena ovog miša je više nego pristojna, zbog čega će sigurno biti biti popularan. Izuzetna završna obrada, atraktivno rešenje dizajna, kvalitet, odziv i cena, ovaj miš čini jednim od najzanimljivijih na tržištu i zaslužuje svaku preporuku.

Senzor: Laserski 1.000dpi
Interfejs: USB 2.0
Ključne karakteristike:
– Vrlo dobar kvalitet završne obrade
– Atraktivan dizajn
– Laserski senzor osetljivosti 1.000dpi
Cena 11 evra

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dekolte koji ostavlja bez daha

Sandrina jahta ostavlja bez daha!

Jelena Karleuša: Ostaviću gledaoce bez daha!


Nema komentara na “Miš koji ostavlja bez daha”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump