Muž Maraje Keri pobesneo zbog prozivki Eminema!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Muž Maraje Keri pobesneo zbog „prozivki“ na račun svoje žene na novom albumu najpoznatijeg belog repera.

Eminem (36) u pesmi „Bagpipes from Baghdad“ pominje svoju bivšu devojku Maraju (39), koja je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka sa glumcem i povremenim reperom Nikom Kenonom (28).

Između rečenica o tome kako je bio sa Marajom u vinskom podrumu, i pitanja zašto su raskinuli, Eminem poručuje Niku „srećno sa tom je*enom kurvom“.

„Čuo sam naša imena u pesmi, i bilo mi ga je žao. Zar je moguće da je prošlo osam godina otkada mu moja žena nije dozvolila da je pipne, a on se i dalje bavi time“, napisao je Nik na svom blogu.

„Ako si toliko opasan da pljuješ druge, moraš da budeš dovoljno opasan da snosiš posledice. Neće meni neki propali homofob umočen u blanš da pljuje ženu“, dodao je Nik.

„Navukao je sebi bedu na vrat, stalno ću se baviti njegovom jadnom, manično-depresivnom, nesigurnom, nacističkom ličnošću, koja nosi frizuru kao Lajza Mineli“.

Eminem još uvek nije uzvratio na Kenonove izjave.

Poslušajte „Bagpipes from Baghdad“.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Verica: Zbog muža slušam Eminema!

Povratak Eminema – Video

Maraja Keri čeka blizance?


Jedan komentar na “Muž Maraje Keri pobesneo zbog prozivki Eminema!”

  • Anonimni
    15 maja, 2009, 20:13

    Starving sssssssssvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump