Na Koncertu Čole u Parizu bio Džeger i Šade!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zdravko Čolić (57), najpopularniji pevač sa ovih prostora, održao je preksinoć koncert u čuvenoj pariskoj dvorani „Olimpija“.

Na ovom spektakularnom nastupu pratilo ga je 40 članova orkestra, prateći vokali, gudači i balerine. Kako „Alo!“ saznaje, u publici su, osim ambasadora iz naše zemlje i ostalih bivših jugoslovenskih republika, bili i svetske zvezde poput Šade i Mika Džegera. Na žalost posetilaca, frontmen „Rolingstonsa“ došao je u pratnji većeg broja pripadnika obezbeđenja i zauzeo svoje mesto u loži, tako da mu nije bilo moguće prići.

Inače, sva sedeća mesta u „Olimpiji“ su rasprodata, ali je organizator ostavio određen broj karata za stajanje, namenjenih za Zdravkove fanove iz Holandije, Belgije, Engleske, Nemačke. Te ulaznice su se kupovale na dan koncerta na samom ulazu u dvoranu. Zdravko Čolić se tokom nastupa dva puta presvlačio, a za njegov i stajling ostalih učesnika koncerta pobrinula se modna kuća „Granof“. Čolin nastup trajao je puna tri sata i završen je tek posle nekoliko biseva. Troškovi koncerta, zakup „Olimpije“, zajedno sa ozvučenjem i obezbeđenjem iznosili su blizu 70.000 evra.

Posle koncerta u Diznilend!

Nakon završetka spektakularnog koncerta, Zdravko Čolić je ćerke Unu i Laru odveo u Diznilend.
– Pariz je divan grad u kojem ima mnogo toga da se poseti, a ja sam iskoristio priliku da odvedem decu u Diznilend jer je to nešto što sam im obećao. Mislim da je to nešto što deca pamte ceo život – izjavio je Čola.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Koncert Zdravka Čolića u Parizu!

Šade i Rammstein u Zagrebu

Dragana gost kod Čole na koncertu!


Nema komentara na “Na Koncertu Čole u Parizu bio Džeger i Šade!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump