Najbolje „igračke“ za spavaću sobu

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Seksi pomagala ne moraju da rade na baterije i ispuštaju neobične zvuke i varnice, evo spiska nekoliko stvari koje će začiniti vaš seksualni život.

List „Indipendent“ sastavio je listu zgodnih stvarčica, koje bi trebalo da imate u spavaćoj sobi.

Mirišljave sveće, ukoliko su diskretnog mirisa, mogu podstaći senzualnost, a blago osvetljenje doprineće romantici.

Vezivanje tokom vođenja ljubavi mnogima je pravi „začin“, ali ako ne želite da se osećate kao uhapšeni pravim lisicama, nežna marama je prava stvar za vas. Odaberite dužu maramu od glatkog materijala, koja će biti dovoljno izdržljiva, a neće povrediti ni vas ni partnera.

Ako vam ne smeta „spenking“ tokom seksa, čak vas pomalo i uzbuđuje, u specijalizovanim radnjama postoje i maštovita pomagala, kao što je satenom postavljeni „spenker“ u obliku srca kompanije „Insinjuejt“, za nežno i nestašno zadovoljstvo.

Intimna masaža i milovanje prava su stvar tokom predigre ili seksa, a ukoliko želite da im se posvetite sa stilom, tu je posebni prsten nazvan „sedam bisera“, koji pruža nežnu stimulaciju za nju i njega.

Ako ogladnite tokom intimnih trenutaka, tu su jestive boje za telo sa voćnim ukusima – crtajte i budite kreativni! Ukoliko vam je ovo skupa ili previše veštačka varijanta, probajte sa šlagom, medom, rastopljenom čokoladom…

Nekoliko ukrasnih jastučića različitih veličina mogu biti vrlo dekorativni, ali i korisni u spavaćoj sobi! Ako ste skloni eksperimentisanju sa različitim položajima, jastučići će vam zaštititi kolena, ili određenim delovima tela pružiti podršku tokom „akrobacija“.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta njene plišane igračke govore o njoj?

Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!

Jennifer Lopez ima sobu za perike


Tagovi: [ , , , , , , ]

Nema komentara na “Najbolje „igračke“ za spavaću sobu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump