Naomi Kembel će voditi „Evrosong“?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Manekenka Naomi Kembel, koja zbog veze s biznismenom Vladislavom Doroninom živi u Moskvi, biće najveće iznenađenje na otvaranju muzičkog takmičenja

Proslavljeni top-model i ruska snajka Naomi Kembel vodiće ovogodišnji „Evrosong“ u Moskvi!

Zbog ljubavne veze s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom, „crna gazela“ duži vremenski period živi u Moskvi i, prema tvrdnji ruskih medija, ona bi trebalo da bude najveće iznenađenje koje pripremaju organizatori za otvaranje „Pesme Evrovizije“.
Kon na šest jezika

Snažan utisak u ruskoj štampi ostavila je i prva pres-konferencija Marka Kona, od koga su novinari želeli da saznaju da li će na sceni otpevati „Cipelu“ na šest svetskih jezika.

– Naš moto je „Ljubav i život, i još jednom život“. I naša pesma govori o tome. Spreman sam da se borim! – rekao je Kon, i na insistiranje novinara otpevao akapela verziju „Cipela“ na hebrejskom i grčkom.

Konstantin Ernst, generalni direktor televizije Kanal 1, koja će prenositi sve tri takmičarske večeri, nije želeo da otkriva da li će se upravo Naomi obratiti posetiocima na otvaranju, ali je naveo da su neosnovane tvrdnje da će se na sceni pojaviti starleta Dita fon Tiz. Ranije se spekulisalo da će se kao voditeljka pojaviti i Mila Jovović, holivudska glumica ruskog porekla, što je ona demantovala.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Udaje se Naomi Kembel za milijardera?!

Naomi Kembel napušta modne piste

Naomi Kembel prskala prijatelje šampanjcem


Nema komentara na “Naomi Kembel će voditi „Evrosong“?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump