Nataša Kojić konačno pokazala svog dečka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nataša Kojić Taša napokon je javnosti predstavila svog dečka, kojeg je pune dve godine skrivala od radoznalih očiju javnosti.

Njih dvoje su preksinoć zajedno došli na promociju duplog albuma Igora Starovića u prestoničkom klubu „Haus“ držeći se za ruke i sve vreme se zaljubljeno smeškajući, a da je reč o ozbiljnoj ljubavi, potvrđuje i naš dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti:

– Tašin dečko Nenad je nedavno završio ekonomske studije u Nemačkoj.

On nikada nije želeo da se eksponira u javnosti, pa se zato nisu nigde ni pojavljivali, iako su gotovo dve godine u vezi. Dok je boravila u Bostonu zbog studija, Nenad ju je posetio i s njom proveo desetak dana. Otkako se nedavno vratila kući, Kebina ćerka se ne odvaja od svog dečka, a njihovi prijatelji tvrde da su oni prosto stvoreni jedno za drugo, bez obzira na to što se s vremena na vreme posvađaju, kao i svaki drugi mladi par – priča naš izvor blizak porodici Kojić.

Iz svega navedenog očito je da su golupčići ludo zaljubljeni, a da li će njihova dvogodišnja veza i dalje biti jača od daljine i hoće li možda biti krunisana odlaskom pred matičara, pokazaće .

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


I konačnooo! Ceca pokazala svog dečka!

Nataša krije novog dečka?

Madona namerno slomila srce svom dečku Hesusu!


Jedan komentar na “Nataša Kojić konačno pokazala svog dečka!”

  • Anonimni
    26 oktobra, 2009, 14:22

    Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump