Nikol Kidman o braku sa Tom Kruzom!

Kidmanica, koja je u braku s Tomom provela deset godina, tvrdi kako se uz njega osećala zasenjeno i kao usputna zvezda. U braku sam neprestano imala osećaj da je moje jedino zanimanje oblačenje lepih haljina. Osećala sam kako bih trebala biti viđena, ali i kako bih trebala ćutati.

Lepa glumica Nicole Kidman u intervjuu za magazin Easy Living priznala je kako se dok je bila supruga Toma Cruisea osjećala kao usputna zvezda, piše Digitalspy.
Australska glumica požalila se na medijski tretman za vreme braka s Cruiseom, sadašnjim suprugom Katie Holmes s kojom ima kćerkicu Suri.

– Kada je odlazio na dodelu Oscara, uvek sam pomislila „tu sam da ga podržim“. Imala sam osećaj da je jedino moje zanimanje odevanje lepih haljina. Osećala sam kako bih trebala biti viđena, ali i kako bih trebala šutjeti – požalila se.

Kidmanica je, nadamo se, konačno našla sreću, i to s Keithom Urbanom s kojim je u braku pune tri godine. Glazbenik s Novog Zelanda oduševljen je suprugom, ali i kćerkicom Sunday Rose. Mala devojčica odrasta u Nashvillu, pa je razvila specifičan govor koji zabavlja njezine roditelje.

Nicole je od Cuisea pobegla glavom bez obzira 2001. godine, kada je i okončan njihov desetogodišnji brak.

Slika Nikol Kidman i Tom Kruza dok su još uvek bili u braku.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikol Kidman spalila dnevnike kad se udala

Nikol Kidman: Istražila sam razne vrste sexa!

Nikol Kidman usvaja dete iz Vijetnama!


3 komentara na “Nikol Kidman o braku sa Tom Kruzom!”

 • mara
  3 maja, 2009, 17:29

  Kissing Female Fighter Jedan dan se vole,drugi dan se tuku!Misim sa reci!

 • SANJA
  3 maja, 2009, 17:33

  pa.. recicu da se meni Tom mnogo svidja Shame Heart

 • ANITA
  10 maja, 2009, 15:12

  NIKLE KIDMAN JE NAJBOLJA I NAJLEPSA GLUMICA NA SVETU POGOTOVO SA RIDJOM KOSOM U FIJMU LJUBAVNE CAROLIJE Big Smile Laugh Yawn Jump Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump