Nina Badrić: Nikad nisam htela da se slikam gola!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina Badrić otkrila je zanimljiv detalj iz svog života: svojedobno ju je jedan ugledni fotograf zatražio da se slika obnažena ispred plasta sena.

Nikada, kako kaže, nije htela da je se ukalupi u neki sistem kako bi jedna pevačica morala izgledati.

Tako se prisetila i te ‘golišave’ ponude koju je odmah odbila i namerno počela nastupati onako kako se to od jedne pevačice ne očekuje.’Inatila sam se! I danas se sećam svađe s jednim uglednim fotografom.

Saradnja s njim je tada bila čast svakome jer je značila da postajete zvezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majci ispred plasta sena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija riječima: ‘Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspeti! Pevačica mora frajerima golicati maštu, na šta se ti furaš, zakopčana do grla?’ rekla je Nina Badrić.

izvor: t-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić se razvodi posle tri godine braka!

Nina Badrić napunila Sava centar!

Nina Badrić: Licemeri, a slušaju folk!


Nema komentara na “Nina Badrić: Nikad nisam htela da se slikam gola!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump