Pomirili se Dragana Mirković i Mile kitić!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dragana Mirković i Mile Kitić posle brojnih uvreda i svađa zakopali ratne sekire i zakazali zajednički koncert za 23. maj u Sloveniji

Estradni okršaj Dragane Mirković i Mileta Kitića je okončan. Kako Press saznaje, posle brojnih uvreda koje su uoči Kitićevog koncerta u „Beogradskoj areni“ izneli na račun onog drugog, Mile i Gaga su odlučili da zaborave na sukob i za 23. maj zakazali su veliki zajednički koncert u Celju.

Pored Dragane i Mileta, u Sloveniji će nastupiti i nekadašnje zvezde „Južnog vetra“ – Sinan Sakić, Šemsa Suljaković i Kemal Malovčić.

– Dragana i Mile su odlučili da zaborave na sukob i posvete se poslu, pa će pod sloganom „Jači od svih“ 23. maja u Celju održati prvi u nizu koncerata nekadašnje ekipe „Južnog vetra“. Iako su mnogi očekivali da će Dragana na svojoj televiziji „DM“ zabraniti emitovanje Miletovih spotova, to se nije dogodilo i oni će u subotu nastupiti zajedno na sceni u Celju i otpevati zajedničku pesmu sa Šemsom, Sinanom i Kemalom – zaključuje sagovornik Pressa.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mile Kitić:Dragana laže da je nisam pozvao da mi bude gost!

Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Dragana M.:Mile laže narod da sam mu ja gost!


Nema komentara na “Pomirili se Dragana Mirković i Mile kitić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump