Rijana opet sa dečkom iz tinejdžerskih dana!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Rijana uslikana je na Barbadosu sa bivšim dečkom Negusom Silijem.

Samo nekoliko nedelja nakon što su mediji „otkrili“ identitet Rijaninog novog dečka Endrua Binama, pevačica je uslikana sa svojim novim, tačnije starim, dečkom.

RnB zvezda, koja je u februaru ove godine podnela krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg Krisa Brauna, uslikana je na plaži na Barbadosu sa „starom ljubavlju“ Negusom Silijem (24), sa kojim se zabavljala u tinejdžerskim danima.

„Rijana i Negus su shvatili da osećanja između njih i dalje postoje. Postali su nerazdvojni, ali se trude da ih paparaci ne uslikaju zajedno kako bi sačuvali vezu od očiju javnosti“, rekao je neimenovani izvor blizak paru za Contactmusic.

Rijana (21) i Sili zabavljali su se pre nego što je pevačica postala popularna. Odmah nakon incidenta sa Braunom pevačica je otputovala kod porodice na Barbados, gde joj je „rame za plakanje“ bio upravo bivši dečko.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana ostavila dečka?

Rijana u toplesu!

Vitni Hjuston ponovo zaljubljena


Nema komentara na “Rijana opet sa dečkom iz tinejdžerskih dana!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump