Seka i Mladen zaljubljeni golupčići!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Životni putevi Seke Aleksić i Mladena Radulovića ponovo su se ukrstili. Mada je sve delovalo kao da je na priču o njihovom raskidu stavljena tačka, ispostavilo se da je to bio samo zarez. Jer, ovih dana viđeni su kako se zajedno osvežavaju hladnim napicima u letnjoj bašti jednog beogradskog kafića. A, da nije reč samo o prijateljskom susretu bivših verenika, dovoljno govore poljupci koje su razmenjivali. Na pitanje da li je njen bivši promenio status i ponovo postao aktuelni, Aleksićeva je odgovorila potvrdno, a potom dodala: „Ovih dana su se mediji previše bavili našim privatnim životom, pa je sad valjda red da nas malo ostavite da se na miru bavimo jedno drugim.“ Pre mesec dana kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su muzička zvezda i popularni maneken okončali vezu, te da se on iselio iz njenog stana u centru Beograda.

Tad su oboje u izjavama naglašavali da su ostali u prijateljskim odnosima, ali su vešto izbegavali direktan odgovor na pitanje da li postoji mogućnost da jedno drugom pruže još jednu šansu. Izgleda da im je bilo potrebno vreme da im se glave ohlade kako bi još jednom preispitali odluku i rešili da nastave tamo gde su onomad stali.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka i njen verenik Mladen se pomirili?!

Anđelina Džoli i Bred Pit zaljubljeni i pijani!

Ceca i Cvele – Zaljubljeni par u ponoćnoj šetnji


5 komentara na “Seka i Mladen zaljubljeni golupčići!”

 • amy
  11 septembra, 2009, 11:32

  ajjj kako su dobrrriiiii.jao seko zasto ostavi mladena!!!!mmmm kako je dobarrrr!

 • Gagy
  31 januara, 2010, 12:41

  jaoj bash ste billi slladak par …. Mlladen jje strawa tiip!! xD =)) Heart

 • 27 februara, 2010, 21:27

  MLADENE EXTRA SI NEMENJAJ NISTA KOD SEBE NI FRIZURIU I LEPO IZGLEDAS.
  CAO…… Jump

 • 27 februara, 2010, 21:30

  MLADENE BIO SI U KUCI VELIKOG BRATA NAJBOLJI LIK BUDI SA ANABELOM TI SI Heart Heart Heart NAJLEPSI NEMAM STA DA KAZEM SAMO DA SI LEP ITD….

 • Anonimni
  27 februara, 2010, 23:16

  lep je

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump