Seka se pokazala hrabra u „Nemogućoj misiji“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Seka Aleksić (27) je najnovija žrtva skrivene kamere „Nemoguća misija“.
Naime, ekipa koja radi ovaj šou iskoristila je dolazak popularne pevačice na Dane estrade, koji su se održali u Zaječaru, i namestili joj da obiđe Sigurnu kuću. Na taj način će, kako su joj objasnili, dati podršku ženama koje su, posle nasilja u porodici potražile utočište u ovom objektu.
Naravno da je Seka, poznata po humanitarnim akcijama, pristala i sa svoja dva telohranitelja je otišla do ove kuće. Međutim, organizatori su joj objasnili da je muškarcima zabranjen ulazak, tako da su telohranitelji ostali ispred vrata, dok je Seka obilazila sobe i razgovarala sa štićenicama.


U jednom trenutku je, prema scenariju „Nemoguće misije“, uleteo besni muž čija se supruga nalazila u Kući i počeo da je vuče i na silu izvodi iz kuće preteći da će sve da ih pobije.

Seka je, što niko nije očekivao, prva priskočila „nesrećnoj“ ženi u pomoć i počela da se svađa sa njenim „mužem“ ne dozvoljavajući mu da izvede žrtvu. Iako je cimanje poduže trajalo, Seki je laknulo kada su joj saopštili da je samo reč o „Nemogućoj misiji“, a članovi ekipe su ostali zapanjeni nad srčanošću i hrabrošću jedne, kako su oni mislili, razmažene folk zvezde.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 6 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić pokazala svoje grudi!

Seka Aleksić se kupala u magarećem mleku

Seka Aleksić ovaj put se ofarbala u crveno!


6 komentara na “Seka se pokazala hrabra u „Nemogućoj misiji“!”

 • maja
  4 maja, 2009, 22:28

  BRAVO SEKO,,,,,,,,,IAKO JE BILA SAMO EMISIJA ,,,,,NEMOGUCA MISIJA ,,,,,,POKAZALA SI I OPRAVDALA SVOJ HUMANITARNI RAD KOJI SI DOSAD RADILA I RADIS DALJE,,,,,,,I POKAZALA DA ZLOSTAVLJANJU I MATRETIRANJU MOZE SE SUPROSTAVITI SVAKO PA I AKO JE ZVEZDA I POZNATA LICNOST ,,,,,,JOS JEDNOM BRAVO ! Kissing Yes Heart Clap Clap

 • milica
  9 juna, 2009, 4:35

  Clap Clap Clap Clap Clap

 • ?
  10 juna, 2009, 3:39

  Ma zena moze da bude i lavcina. Clap Clap Clap

 • bibi
  13 avgusta, 2009, 14:51

  i meni se dopalo bila je ska ok

 • jasna
  13 avgusta, 2009, 15:44

  Clap Clap Clap Clap Clap

 • Anonimni
  14 avgusta, 2009, 0:55

  ma smor Coffee

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump