Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!

„Sedam prijatelja Panča Vilje“ angažovaće velika holivudska imena. Selma Hajek je „sigurna“, čekaju se odgovori Havijera Bardema i Džonija Depa.

Novi filmski projekat režisera Emira Kusturice „Sedam prijatelja Panča Vilje“, životna priča slavnog revolucionara, počeće da se snima na proleće sledeće godine na lokacijama u Meksiku, Rusiji i Srbiji, a jednu od naslovnih uloga tumačiće Selma Hajek.

Slavni režiser je u intervjuu „Novostima“ otkrio i da je njegova želja da naslovnu ulogu, koju bi trebalo da tumači Havijer Bardem, ipak odigra Džoni Dep sa kojim je sarađivao u filmu „Arizona dream“ i koji će biti specijalni gost narednog filmskog festivala Kustendorf.

„Selma čeka ko će se uz nju pojaviti na setu“, rekao je Kusturica i dodao da je njegova najveća želja da holivudski „pirat“ zaigra Panča Vilju.

„Sa Džonijem sam u stalnoj vezi. On sada pokušava da otkaže ranije sklopljene ugovore kako bi se prihvatio ovog posla, i ako uspe biće u filmu. U svakom slučaju on će igrati u nekom od mojih narednih ostvarenja. To je neminovno“.

Scenario za film se, prema njegovim rečima, već nalazi u rukama oskarovca Havijera Bardema, ali i nekih drugih velikih glumaca.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!

Selma Hajek došla na aukciju u cipelama od 5755 $

Džoni Dep na Mokroj Gori za Srpsku novu godinu /video/


Nema komentara na “Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump