Slađa ex Đogani skočila padobranom iz aviona!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Slađana Delibašić skočila je padobranom iz aviona i tako ostvarila devojački san – da se, pored ronjenja i streljaštva, oproba i u ovoj vrsti ekstremnog sporta. Naime, Đoganijeva bivša supruga je za potrebe snimanja emisije „U tuđoj koži“, koja tek treba da bude prikazana na „ružičastoj televiziji“, pristala da bude prva pevačica koja će uraditi takozvani tandem skok sa čak 3.000 metara visine.
– Zajedno sa momcima iz padobranskog društva „Feniks“ iz Zrenjanina usudila sam se da skočim sa tako velike visine i mogu da kažem da je osećaj neopisivo dobar.

Dok sam se pripremala za skok, imala sam veliku tremu. U momentima sam čak pomišljala i da odustanem od cele ideje, ali ipak sam u glavi prelomila i ušla u avion – ekskluzivno za Kurir kaže Delibašićeva i dodaje:

– U trenutku kada sam skočila iz aviona, kao da je vreme stalo, ni o čemu nisam razmišljala i samo sam se prepustila fenomenalnom osećaju. Padali smo 50 sekundi bez padobrana 200 kilometara na sat. Molila sam se Bogu samo da sve bude u redu i da se padobran otvori. Kada smo se spustili na zemlju, imala sam pomešan osećaj euforije i spokojstva. Predložila bih svima da se oprobaju u ovoj vrsti sporta, jer oslobađa od stresa, a bolji je i od seksa.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađa ex Đogani: Četiri somića za miran san!

Polugola Slađa na konju!

Slađa odložila operaciju glasnih žica zbog „Parova“


Nema komentara na “Slađa ex Đogani skočila padobranom iz aviona!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump