Šta žene zaista misle o muškom telu?

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Muškarac u odeći i muškarac bez garderobe – to su dve vrlo različite slike, odnosno, iskustva za ženu. I dok kod žena odeća često više otkriva nego što sakriva, kod muškaraca je sasvim suprotno. „Pakovanje“ koje vas je privuklo dok vam se udvarao krije neka zapanjujuća otkrića – nekad prijatna, a nekad šokantna. Devet žena opisuje vam svoja najluđa iskustva sa muškim telima, otkrivajući usput šta je to što im se sviđa, ili ne sviđa, kod te čudne ali fascinantne vrste – kod muškaraca.

Zabavljala sam se sa bodibilderom
„Moj bivši dečko bio je profesionalni bodibilder. Priznajem da sam ostala u vezi sa njim duže nego što je trebalo samo zbog njegovog tela. Odlazio je na treninge svakog dana i retko sam ga viđala, osim ako ne bismo zajedno išli u teretanu. Njegova ishrana bila je prilično jednolična (samo pečena piletina i tunjevina), što nam nije ostavljalo mnogo prostora za posete restoranima. I u ostalim oblastima života bio je predvidljiv, jednoličan… zapravo dosadan. No, kada bi skinuo svoju majicu, zaboravljala sam na sve te mane. Imao je divno izvajano telo, sa svim mogućim ‘pločicama’, pa sam svaki put gubila dah. Svi ti mišići u krevetu bili su, bar za mene, neverovatno seksi. I da, bilo je super izlaziti sa momkom obučenim u majicu ispod koje se jasno ocrtava svaki mišić. Bila sam u fazonu: ‘Hej, ljudi! Ja sam sa muškarcem koji može da uradi sto sklekova na jednoj ruci!'“, Mima (27).
Zabavljala sam se sa ćelavim muškarcem
„Bila sam u vezi sa muškarcem koji je redovno brijao glavu jer je rano počeo da gubi kosu. Iako nikada nisam imala ‘iskustva’ sa takvim čovekom, njegova ‘mana’ mi nije smetala jer me je privukao svojim karakterom. Priznajem, ponekad sam osetila potrebu, kada bih videla muškarca sa lepom, gustom kosom, da provučem prste kroz nju. No, mom bivšem nije smetalo to što nema kosu, tako da sam i ja razmišljala na isti način. Štaviše, to mi je postalo vrlo erotično!“, Jovana (25).

Svi moji momci bili su izrazito maljavi
„Velike šake i maljavo telo – to su za mene dva osnovna simbola muškosti. Na prvom sastanku moj budući suprug pojavio se katastrofalno obučen, sa groznom frizurom. No, kada sam uočila njegove velike šake i maljave podlaktice, poželela sam da saznam kako izgledaju i ostali delovi njegovog tela. I nakon deset godina braka još uvek uživam da prolazim prstima kroz ‘šumu’ na njegovim rukama, grudima, stomaku i… ispod stomaka. To je definitivno nešto što će me uvek paliti“, Marija (37).
Zabavljala sam se sa debelim muškarcem
„Pre desetak godina zabavljala sam se sa muškarcem koji je imao bar 10 kg viška. Iako me nije privukao na prvi pogled, ubrzo mi je postao simpatičan i odlučila sam da izađem sa njim. Priznajem da mi je bilo neprijatno da ga upoznam sa svojim društvom i neko vreme sam izbegavala prilike u kojima bi predstavljanje bilo neizbežno. Tek posle šest randesa osmelio se da me poljubi i dok se naginjao prema meni, zapitala sam se da li će nam, možda, smetati njegov stomak. Međutim, poljubac je bio fantastičan. Iako je bio debeo, njegovo telo bilo je čvrsto, a zagrljaj tako siguran i zaštitnički. U krevetu se nije stideo svog tela, što mi je pomoglo da se oslobodim sopstvenih kompleksa“, Tanja (36).


Zabavljam se sa muškarcem koji ima mali penis

„Moj dečko je lep, savršeno građen i mišićav. Ali, njegov penis nije ništa veći od tube za lepak! Kada smo prvi put vodili ljubav, priznajem, bila sam razočarana. Iskreno, ne osećam ga baš mnogo kada prodre u mene. Ipak, mom dečku je važno da svaki put doživim orgazam i ništa mu nije teško da uradi za mene. Dok ga nisam upoznala, mislila sam da sam nesposobna da doživim vrhunac. Sada, zahvaljujući tome što je veoma vešt u oralnom seksu, kao i činjenici da su nam predigre veoma uzbudljive, doživim vrhunac svaki put kada vodimo ljubav. Svesna sam da je njegov trud kompenzacija za stid i neprijatnost zbog malog penisa, ali moj seksualni život nikad nije bio bolji!“, Ana (25).
Zabavljam se sa muškarcem koji ima ogroman penis
„Na samom početku veze, moj dečko je pokušao da me upozori na svoju ‘veličinu’. ‘Ma, hvališe se, i to na vrlo otrcan način’, pomislila sam. Kada smo postali bliskiji, ponovio mi je svoje upozorenje. Naravno, opet sam pomislila da se šali i sve preuveličava. Ali… Bio je u pravu, a ja sam bila šokirana! Njegov penis je obima limenke ‘koka-kole’, a u erekciji je dugačak 25 cm. Kada sam ga prvi put ugledala, moje uzbuđenje je nestalo. Umesto da odemo u krevet, seli smo za sto i počeli da razgovaramo o tome kako je ‘izlazio na kraj’ sa prethodnim devojkama. Ponovo smo pokušali da vodimo ljubav, ali nije nam uspelo. Što smo više pokušavali, postajala sam napetija, a naš odnos zategnutiji. Napokon, uspela sam da se opustim i da pronađem pozu u kojoj mogu da kontrolišem pokrete. Nažalost, po njega, felacio izgleda kao lizanje ivica korneta – potpuno idiotski!“, Rada (26).

izvor: lepotaizdravlje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta muškarca zaista uzbuđuje?

Šta žene žele od muškarca?

Đogani snima pesmu o muškom polnom organu


4 komentara na “Šta žene zaista misle o muškom telu?”

 • Anonimni
  10 jula, 2009, 16:45

  sexy muskarac na sliki Thinking

 • maki
  9 novembra, 2009, 10:47

  zabavljala sam se sa momkom koji je celav ali je bio savrseno gradjen pa su misici nadoknadjivali slabu obdarenost kosom.LJUDI BITNO JE DA LI VAMA ODG ON A NE BICEPSI I TRICEPSI
  Dance

 • lana
  17 jula, 2010, 20:43

  slazem se-sexy lik na slici… Jump Laugh

 • irena
  26 februara, 2011, 8:46

  muskarci depilirajte malje na grudima i ledjima  Wink

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump