Stoja Novaković: Madona, al zamalo!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je pre nekoliko meseci na jednom nastupu u Hrvatskoj u potpunosti iskopirala svetski poznatu pevačicu Šer obukavši providan kostim koji više otkriva nego što skriva (o čemu je Kurir pisao), folkerka Stojanka Novaković rešila je da „skine“ i Madonu.

Naime, rasna pevačica se na snimanju „Grandove“ emisije pojavila u crnom trikou, koji veoma podseća na stajling svetske pop dive, a koju Stojanka obožava.

U prilog tome govori i činjenica da je svojevremeno snimila spot na konju, nakon čega je stalno isticala da je to njena omiljena životinja, a opšte je poznato da Madona obožava lipicanere.

Iako Novakovićkina guza nije savršeno izvajana i zategnuta kao kod svetske zvezde,

organizatorima se veoma dopala njena transformacija, pa su je svi hvalili i savetovali je da se što češće pojavljuje u provokativnijim kombinacijama, jer publika voli takvu Stoju.

Pevačica se složila sa njihovom tvrdnjom, rekavši da se lepo oseća u odeći koja otkriva njene obline, a pogotovu donje ekstremitete.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stoja i Igor se tajno venčali!!!

Batler bio u vezi sa izvesnom Milom Novaković ?!

Madona upoznala dečka sa decom


2 komentara na “Stoja Novaković: Madona, al zamalo!”

  • SANJA
    18 maja, 2009, 20:10

    Yawn

  • zm
    25 maja, 2009, 18:44

    ma stijcy je vrh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump