Željko Joksimović i njegov let u „visokom stilu“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Željko Joksimović (37) je na svoj nastup u Ukrajini zakazan za 31. maj želeo da putuje u visokom stilu. Međutim, kada su mu u „Er pinku“ saopštili cenu od preko 8.000 evra, promenio je mišljenje.- Ma kakvih 8.000 evra! Tražili su mnogo više, tako da Željko ide običnim avionom, ali sa presedanjem – saopštio nam je na početku razgovora Joksimovićev menadžer Bane Obradović.Popularni Lane putuje u bivšu rusku republiku na poziv fudbalskog kluba Šahtjor iz Donjecka. Oni su nedavno pobedom nad nemačkim Verderom postali osvajači kupa UEFA i želja im je bila da im upravo naša zvezda peva na slavlju koje tim povodom organizuju.
– Željka i fudbalski klub Šahtjor vezuju mnoge stvari. Jedna od tih je i podatak da su u istom gradu Istanbulu ostvarili najveće uspehe, Željko na „Evrosongu 2005″, a oni nedavno u finalu prestižnog takmičenja – kaže Bane.

Za ovaj bogati klub koji finansiraju okolni rudnici (navijači ih zbog toga i zovu „rudari“) igra Igor Duljaj, bivši fudbaler Partizana, a kapiten Šahtjora je Dario Srna, hrvatski reprezentativac.
– Pošto su Igor i Dario veliki ljubitelji Željkove muzike, oni su insistirali da im na proslavi upravo on peva. Oni su „krivi“ što i ostali fudbaleri vole Željka, tako da su se svi jednoglasno složili da im on uveseli proslavu povodom osvajanja Kupa UEFA – zaključuje Obradović.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko i Jovana proslavili pomirenje!

Željko Joksimović radi za Natašu!?

Željko Joksimović i Jovana Janković u Grčkoj!


Nema komentara na “Željko Joksimović i njegov let u „visokom stilu“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump