Ami G i Natali snimili duet! /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i manekenka i pevačica Natali Thanou snimili su duetsku pesmu na grčkom jeziku Nuxta Kalokairini ili ti na srpskom Letnja Noć.

Nedavno se kao specijalni gost u Ami G show-u pojavila nama nepoznata iako rođena Beograđanka, grčkoj publici veoma poznata Natali Thanou koja se tada javno u Ami G showu sa Ognjenom dogovorila da će snimiti duet na grčkom.

Publika je mislila da od toga nema ništa, pogotovo zbog toga što AMI G baš i ne barata dobro stranim jezicima. No Duet je ugledao svetlost dana. Pesma se zove Nuxta Kalokairini ili ti Letnja Noć.

Da je Ognjen poziv da sa Natali snimi duet shvatio veoma ozbiljno, govori činjenica da je pohađao časove grčkog jezika da bi što bolje akcentovao i izgovarao reči iz teksta.

Ono što se se ne zna o Natali je to da je Natali Thanou inače rođena u Beogradu. Od malena je pohađala muzičku školu, plivanje i ples gde je i kao mala osvajala nagrade. Ona govori 4 jezika: Grčki, Srpski, Engleski i Francuski. Sa 16 godina počinje da gradi profesionalnu karijeru fotomodela u Atini a 2007 počinje i muzičku karijeru i snima prvi cd sa kojeg su se izdvojile pesme koje su bile hitovi po grčkim klubovima. Sada priprema drugi cd a kao jedna od pesama biće upravo i ova sa AMI G jem. Telo Natali je krasilo ne samo grčke već i inostrane naslovnice časopisa : Madam Figaro, Maksim, Plejboj…

https://www.youtube.com/watch?v=Hl8GGKRXJ08

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đus i Danijel snimili duet!

Aca Lukas i Marija Šerifović snimili duet!

Anabela i Mladen snimili duet!


Nema komentara na “Ami G i Natali snimili duet! /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump