Anđelina Džoli i Bred Pit pravo pred oltar!

Anđelina Džoli i Bred Pit venčaće se ovog leta na ceremoniju u Nju Orleansu, preneo „Dejli Miror“.

Novi u nizu tračeva o Anđelini Džoli i Bredu Pitu jeste da će par svoje sudbonosno „da“ nakon nekoliko godina veze i šestoro dece, navodno izgovoriti ovog leta.

Branđelina par ne silazi sa naslovnica magazina – što zbog snimanja filmova, povreda na setovima, pričama o usvajanju još jednog deteta, što zbog tračeva da se rastaju, koje glumci, tačnije njihovi portparoli, konstantno demantuju.

Ovog puta nije reč o skorom razlazu najmoćnijeg para, već upravo suprotno, a to je da će se Bredu Pitu konačno ispuniti želja i odvesti jednu od najlepših žena na planeti pred oltar.

Pit je Džolijevu zaprosio kada se rodila njihova prva ćerka Šiloh, ali je zvezda filmova „Tomb Rider“ i „Salt“ odbila. Magazin prenosi da su se na ovaj korak odlučili kako bi prekinuli konstantne spekulacije medija da je kraj najmoćnijem paru na planeti blizu.

„Uvek je Bred bio taj koji je pričao o braku“, rekao je Anđelinin prijatelj za „Miror“ i dodao da je ovog puta ideju inicirala Džolijeva“. „Prijatelji su im jednom prilikom poslali isečke iz novina u kojima piše da raskidaju i da imaju problema i Anđelina je tada rekla da bi bilo najbolje da se konačno venčaju i zaustave sve tračeve koji ih prate“, dodao je isti izvor i otkrio da je Bred bio „oduševljen“ kao i da će ceremonija biti organizovana u Nju Orleansu.
izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred Pit i Andželina Džoli: Skromna svadba!

Anđelina Džoli i Bred Pit zaljubljeni i pijani!

Anđelina Džoli ljubomorna na Rakel Makadams!


Jedan komentar na “Anđelina Džoli i Bred Pit pravo pred oltar!”

  • RoBeRtA
    26 avgusta, 2009, 17:28

    e pa resila Andjelina! konacno!!!!! Hug Right Hug Right

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump