Anđelina: Ne mogu da živim bez Breda!

Iako se prethodnih meseci mnogo pričalo da je veza Andželine Žoli i Bred Pita u krizi, pa čak i da žive odvojeno, holivudska glumica je demantovala te priče, a nedavno je izjavila da ne bi mogla da zamisli svoj život bez Breda.

– Upoznala sam pravog čoveka i ne volim kada on nije pored mene. Više mi se ne sviđa da budem sama.

Bred je neverovatan, sjajan je otac.

Za mene je velika sreća što se svakog dana budim pored njega i što živim s njim, mojim najboljim prijateljem – ispričala je Andželina za britanski magazin „OK“ i dodala da je njima dvoma i pored velikog truda teško da pronađu vreme samo za sebe jer njihovo šestoro dece – Medoks, Paks Tijen, Zahara, Šajlo i blizanci Vivijen i Noks uvek imaju prednost.
– Mi smo već navikli da živimo u potpunom haosu koji prave naša deca. Čak i kada zaključamo vrata naše spavaće sobe, klinici nam kucaju na vrata. Ali, uživamo u roditeljstvu. Kada imate troje ili četvoro dece, to je pravi haos, a tek šestoro!
– kaže Andželina.
izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina opet trudna?

Venčali se Anđelina i Bred?

Anđelina Džoli napušta glumu? /video/


Nema komentara na “Anđelina: Ne mogu da živim bez Breda!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump