Anđelina: Prva žena predsednik SAD!

Umorna od Holivuda, američka glumica Andjelina Džoli sve češće pomišlja da se okrene politici i čak planira da postane prva žena predsednik SAD, tvrdi britanski dnevni list Dejli ekpres.

Glumica je toliko obuzeta humanitarnim radom za Ujedinjene nacije da polako počinje da razmišlja o napuštanju glumačke karijere kako bi se u potpunosti posvetila politici, piše londonski tabloid pozivajući se na izvor blizak slavnoj zvezdi.

„Andjelina je priznala da joj je dosadio Holivud. Kazala je da želi da svoje stavove iznese u Vašingtonu. Obuzeta je ljudskim pravima, mirom i pravdom i misli da može da učini puno u politici“, kazao je isti izvor.

Izgleda da 34-godišnja zvezda, koja sa svojim partnerom i kolegom Bredom Pitom ima šestoro, što biološke što usvojene dece, ozbiljno namerava da postane prva žena predsednik u Beloj kući.

Anonimni glumičin prijatelj je izjavio Dejli ekspresu da je spreman da se opkladi u veliku svotu novca da će Andjelina postati prva žena predsednik Amerike u narednih 20 godina.

„Kada nešto naumi, nema te sile koja je može sprečiti da to i ostvari“, napomenuo je on.
izvor: srbijanet

Zanimljivo, šta mislite o ovome?


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli napušta glumu? /video/

Anđelina Džoli najmoćnija slavna ličnost!

Anđelina Kleknula i zaprosila Breda?!


Jedan komentar na “Anđelina: Prva žena predsednik SAD!”

  • 24 decembra, 2009, 22:28

    a oce slobodno,bravo andjoo! Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump