Big mama prekinula saradnju sa svojom stilistkinjom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetlana Tanasić, popularnija kao Big Mama je nekoliko dana pre velikog koncerta u „Areni“, otkazala saradnju najzapaženijoj stilistkinji ovogodišnjeg serijala, Tanji Šoboti.

„Nije došlo do svađe! Jednostavno sam rešila sebe da častim, a ne da pozajmljujem stvari. Ovih dana ću svratiti do Beograda, gde planiram da obiđem nekoliko butika i sebe obradujem lepim krpicama.U superfinalu ću se pojaviti u nekoj otvorenijoj boji, iako obožavam crnu garderobu“, rekla je za „Alo!“ Big Mama.

Druga strana tj. stilistkinja Tanja Šobota potvrdila je za „Alo!“ da njih dve više ne sarađuju: „Svetlana nije htela da sluša moje savete i zato je došlo do prekida naše saradnje. Želim joj sve najbolje u finalu, ali moraće ovoga puta da se snađe bez mene“, rekla je Tanja za „Alo!“ Finale „Zvezda Granda“ se održava u subotu, 20. juna, u „Beogradskoj areni“, a pored Svetlane, takmičiće se i Jelena Kostov, kao i pet momaka: Milan Topalović, Slobodan Vasić, Darko Lazić, Saša Kapor i Jovan Stefanović.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zvezde Granda:Poslednja šansa!

JK prekinula saradnju sa Darkom Kostićem

Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!


Nema komentara na “Big mama prekinula saradnju sa svojom stilistkinjom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump