Brena u Areni: Hajde da se volimo!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Brena nije uspela da napuni do poslednjeg mesta i zagrebačku „Arenu“, pišu hrtvatski mediji, ali je, kako kažu, privukla dovoljan broj vatrenih obožavalaca, čak 15 hiljada i prilično manju, ali podjednako vatrenu grupu „mrzitelja“, odnosno organizatore protesta protiv njenog nastupa u Hrvatskoj. Dvodnevni protest, a koji je započeo dan uoći nastupa, paljenjem sveća na kružnom toku oko Arene, kulminirao je neposredno pred koncert kada se dvestotinjak demostranata uz hrvatske zastave i Tompsonove pesme sa razglasa, okupilo ispred glavnog ulaza u dvoranu i uvredama preko megafona obraćalo „izdajnicima“ koji umesto „preko Drine“ idu na koncert Lepe Brene.

Ipak, pevačici i njenim fanovima nisu smetala „domoljubna zanovetanja“ nego su uz parolu „rat je završio, pesme nemaju veze s tim“ krenuli na porciju hitova kao što su „Miki, Miki“, „Udri Mujo“, „Hajde da se volimo“, „Sanjam“, „Duge noge“, ovom prilikom izvedene u osveženim i nešto žešćim aranžmanima. Ipak, Brena nije pevala „Mile voli disko“ ili „Čačak“, što je kompenzovala sa noviim pesmama sa poslednjeg albuma „Uđi slobodno“. Pevačica je, takođe objasnila kako je navedeni naslov albuma, uz „Hajde da se volimo“ osnovni kredo njene karijere i života.

Atmosfera na koncertu, navode hrvatski mediji, bila odlična i vesela, čak toliko dobra da je Brena u jednom trenutku zastala i prokomentarisala: „Vidim da još uvek niste zaboravili reći pesama!“, na što se halom prolomilo glasno oduševljenje svih okupljenih, a pevačica je veselo nastavila sa svojim pesmama. Mada već četrdesetdevetogodišnjakinja, u hrvatski mediji odaju priznanje njenom izgledu, koja, kako navode, još uvek zrači onom snagom i specifičnom privlačnošću kojom je osamdesetih godina pokorila celu Jugoslaviju, a i šire. Tako da je i danas u zrelim godinama, Brena zaista još uvek predivna i graciozna žena, navode u svojim člancima hrvatski mediji. Dok se na pola nastupa presvlačila, preko velikog ekrana iznad pozornice emitovali su se snimci legendarnog koncerta na stadionu „Vasila Levskog“ u Sofiji, gde je Brena 80-tih pevala pred 100-tinak hiljada raspamećenih bugarskih obožavalaca.

Brena, pišu hrvtaski mediji, suvereno vlada pozornicom i celom ekipom, tako da joj članovi brojnog pratećeg benda donose maramice i vodu, a sinovi i suprug Slobodan Živojinović se njoj u čast šetaju pozornicom.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena snima film „Hajde da se volimo 4“

Lepa Brena u „Zagrebačkoj Areni“

U Sarajevu skandirali: Breno mi te volimo!


Nema komentara na “Brena u Areni: Hajde da se volimo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump