Ceca i Čorba upali u olujno nevreme u avionu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović i roker Bora Čorba u subotu, u popodnevnim satima, samo su spletom srećnih okolnosti izbegli sigurnu katastrofu. Naime, njih dvoje seli su u avion koji je leteo za Cirih, i nedugo zatim doživeli pravi horor zbog nevremena koje ih je zadesilo, saznaje Kurir od izvora koji se zatekao na licu mesta.

– Opušteno i bez ikakve slutnje njih dvoje su se smestili u avion, gde su neobavezno razgovarali sve do momenta kad je avion počeo da propada. Pakao koji su doživeli Ceca i Bora, ali i ostali putnici, može se videti samo u horor filmovima – kaže naš izvor i dodaje:

– Nakon što je avion počeo da propada i ispušta čudne zvuke, posada se uskomešala i tako još više unela nervozu među uplašene putnike. U avionu je zavladao nepodnošljiv muk, a putnici su bili prestravljeni. Na pameti im je bio samo tragedija koja je zadesila „Er Fransov“ avion koji je pao u Atlantik, pa su zbog te činjenice bili još nervozniji, i ubrzo je zavladala panika. Iz motora su dopirali jako čudni zvuci, a ljudi koji su se našli u letelici razmenjivali su zbunjene poglede. Bilo je užasno, sve se treslo, sticao se utisak da će se avion bukvalno raspasti na parčiće. Ipak, vispreni pilot nekako je uspeo da savlada čeličnu pticu i spusti je na pistu. Na aerodromu su se posle mogli čuti komentari da je pravo čudo kako se avion izborio s nevremenom koje je zadesilo Švajcarsku, a da se pri tome nije oštetio – završava naš izvor.
Ceca Ražnatović je, kao i svi drugi putnici, bila zabrinuta za svoju sudbinu, ali nije paničila, već je pokazala hrabrost i smirivala ljude oko sebe.

Bilo kako bilo, sve je dobro prošlo i ne ponovilo se! Te večeri Ceca je održala sjajan koncert pred prepunom diskotekom „Grodonija“, gde je tamošnjoj publici priredila pravi spektakl.

Povodom ove informacije, stupili smo u kontakt sa Cecom i zamolili je da nam prokomentariše ovo nesvakidašnje iskustvo u avionu:
– Avion je zadesilo olujno nevreme, pa smo umesto u Cirih, sleteli u Bazel dok oluja nije prošla. Istim avionom smo se vratili u Cirih, ali i pored svega što me je snašlo, ja i dalje nemam strah od letenja.
izvor:kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Jeca zajedno u avionu!

Ceca zamalo ostala u Australiji!

Radi Manojlović pozlilo u avionu!


Nema komentara na “Ceca i Čorba upali u olujno nevreme u avionu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump