Čola radi i kad odmara!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

I dok mnogi idu na more da se sunčaju, kupaju, brčkaju u plićaku sa svojom decomi jednostavno lenčare i ne rade ništa, Zdarvko Čolić će ići na more, i to na nekolikodestinacija, ali će sve vreme i da radi!

Da se poznati retko kada odmaraju najbolje će vam na svom primeru pokazati pevač Zdravko Čolić. E pa onda vi recite kako jedva čekate odmor od dve nedelje. I Čola bi verovatno voleo da može tako, ali šta bi onda sve te silne obožavateljke!

-Mrdam po gitari dok spremam novu ploču – kaže s osmehom Zdravko Čolić pokušavajući da umanji svoje kompozitorske sposobnosti. To što je on prema sebi skroman je za pohvalu, a za pohvalu je i njegova kompozitorska zrelost koju je dostigao, o kojoj svedoče njegovi saradnici. U iščekivanju pomenute ploče, Čola će leto provesti na potezu od Hrvatske do Grčke. Letnju sezonu počinje koncertom u Opatiji, 11. jula, na Velikoj pozornici. Kad je već u blizini Briona, otićiće da ih vidi, a prošpartaće i Istrom i delom hrvatskog primorja. Čovek koji uživa i dok radi, neće mirovati ni u Grčkoj. I tamo će imati red koncerta, red odmaranja.
izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čola: Neću da uzimam pare od naroda!

Čola potrošio vagon sveća i belih kala!/video/

Brega i Čola: Saradnja posle trinaest godina!


Nema komentara na “Čola radi i kad odmara!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump