Dženifer Lopez snima novi album!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica i povremena glumica se usled rođenja blizanaca Emme i Maxa ponovno bacila u filmske vode – u toku je snimanje nove romantične komedije.

Na snimanju njezinog najnovijeg filma ‘The Backup Plan’ u kalifornijskoj Pasadeni društvo joj je pravio jednoipogodišnji sin Max. Tako se on pridružio celoj sviti osoblja koje ionako okružuje njegovu majku.Sama Jennifer uživa u kombinovanju zvezdanih obaveza i majčinstva te je bila apsolutno oduševljena kada je snimanje započelo, a ona je mogla dovesti decu sa sobom.

Koliko je to bilo naporno mališanima, ostaje pitanje.

Tridesetdevetogodišnja diva također radi na novom albumu, prvome od 2007. godine. Počela ga je pripremati još u trudnoći, no tek sad se može ozbiljnije posvetiti svim tim brojnim obavezama, u kojima su joj deca najveća inspiracija.
izvor: t-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Lopez zbog linije ne želi dete!

Ben Aflek: Veza sa Dženifer Lopez je bila loša!

Dženifer Lopez i novi singl „Louboutins“ /video/


Nema komentara na “Dženifer Lopez snima novi album!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump