Emina Jahović očajna zbog slabe prodaje albuma

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Emina Jahović više je nego očajna zbog slabog interesovanja za njen poslednji album, kaže za „Kurir“ izvor blizak pevačici. Emina je, naime, nedavno izdala novi materijal, a za izdavača je izabrala PGP RTS, čime se, ako je suditi po navodno veoma slaboj prodaji, nije ni najmanje usrećila. Podsećanja radi, Emina je prvenstveno pregovarala sa „Siti rekordsom“, ne bi li ova izdavačka kuća stala iza njenog materijala, ali do dogovora nije došlo, jer je Penelope iz Novog Pazara imala posebne materijalne uslove za objavljivanje svog albuma, tačnije tražila je 60.000 evra, što je u „Sitiju“ nije dobila.

„Samo nekoliko dana kasnije, Jahovićka je otišla u PGP i potpisala ugovor sa tom izdavačkom kućom, koja je pre nešto više od mesec dana objavila njen album. Iako ne želi javno da priča o tome, Emina se veoma pokajala i pala u očaj, jer je interesovanje za album poražavajuće“, kaže za „Kurir“ izvor blizak pevačici, i dodaje da je promocija njenog albuma prilično loša. „Emina na javnom servisu može da se pojavi u pojedinim igrama na sreću što, ako je suditi po interesovanju, nije ni približno dovoljno. Ljudi nigde ne mogu da čuju njene pesme, osim na radiju „S“, što je verovatno i osnovni razlog za slabo interesovanje“.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović: Šta mi može Pink u životu!?

Emina Jahović: Njene pesme niko neće!

Emina Jahović dala podršku Merlinu!


Nema komentara na “Emina Jahović očajna zbog slabe prodaje albuma”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump