Emina na sve načine pokušava da promoviše album!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Šta se dogodi kad čovek preceni svoje realne mogućnosti, najbolje je na svojoj koži osetila Emina Jahović.

Lepa supruga Mustafe Sandala nedavno je objavila novi album u izdanju PGP, iako je pre toga pregovarala sa „Siti rekordsom“ ne bi li ova izdavačka kuća stala iza njenog materijala, ali do dogovora nije došlo, jer je „Penelope iz Novog Pazara“ imala posebne materijalne uslove za objavljivanje svog albuma, o čemu govori naš dobro obavešteni izvor.

– Kada je došla na pregovore, ponašala se kao da je velika zvezda i, prema nekim pričama, tražila je neverovatnih 60.000 evra kako bi izdavač dobio prava da objavi njen CD, što je na Pinku dočekano sa smehom, jer toliki novac za album ne dobijaju ni najveće muzičke zvezde u Srbiji. Iako su iz „Siti rekordsa“ bili voljni da se dogovore, Emina nije htela da odstupi od svojih ideja, pa je nakon razgovora preko noći odlučila da album objavi za konkurentski PGP RTS – kaže naš izvor.

Međutim, kada je prošla oficijelna promocija albuma, Emina je shvatila da joj je za ozbiljno promovisanje CD, u koji je uložila mnogo para, potreban Pink, pa zato poslednjih desetak dana na sve moguće načine pokušava da dođe do neke od emisija „ružičaste televizije“ koristeći razna poznanstva i prijateljstva. Ali, od toga izgleda nema ništa jer je ona, po svemu sudeći, naljutila nekoga bitnog na Pinku, pa su joj vrata ove medijske kuće do daljeg zatvorena.

– Ona nije zvanično zabranjena, ali je niko od voditelja ne zove da gostuje u nekoj od emisija, bez obzira na to što u rukama ima svež album i spot za pesmu „Pile“, koja je udarna numera sa albumu – priča izvor Kurira.

Bilo kako bilo, zgodna Emina se očito malo preračunala, pa sad mora na sve načine da spasava šta se spasti može. Povodom naših informacija pozvali smo Eminu i zamolili je za komentar, međutim, čim je saslušala naše pitanje, koje joj nije bilo po volji, odmah je prekinula vezu.
izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović očajna zbog slabe prodaje albuma

Emina Jahović: Šta mi može Pink u životu!?

Emina Jahović: Njene pesme niko neće!


Jedan komentar na “Emina na sve načine pokušava da promoviše album!”

  • tatijana
    13 oktobra, 2009, 22:49

    emina je najlepsa srpska pevacica bolje reci serbien pevacica Angel Victory Dance Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump