Eminem:Posle „predstave“ sa Brunom smejao sam se!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Reper Eminem priznao je da je znao šta se događa i da je sve bilo namešteno kada je komičar Saša Baron Koen, u ulozi svog novog lika Bruna, „sleteo“ na njega na dodeli MTV filmskih nagrada, u belim tanga gaćicama i sa parom krila na leđima, piše Rojters.

Eminem je nakon susreta s Koenovim golim butinama, izleteo iz amfiteatra Gibson, blizu Los Anđelesa, gde se održavala ceremonija dodele nagrada, ostavljajući zbunjenu publiku koja se pitala da li je reper stvarno besan ili je u pitanju predstava.
Reper je na veb-sajtu RapRadar.com priznao da je u potpunosti znao šta će se dogoditi, od trenutka kada je Koen, odnosno Bruno, „sleteo“ naglavačke na njegovo krilo sa nogama uvis, do navodnog gađenja i besa koje je pokazao pre nego što je izleteo iz prostorije.
„Saša me je pozvao kad smo bili u Evropi i rekao da ima ideju da uradi nešto šokantno na dodeli nagrada. Ja sam veliki fan njegovog rada i složio sam se da učestvujem u šali“, rekao je Eminem.
„Oduševljen sam što smo to izveli bolje nego kad smo uvežbavali“, istakao je reper iz Detroita, dodajući da je posle ove predstave otišao u svoj hotel i „smejao se tri sata“.

Koen, nakon filma „Borat: Kulturna dostignuća SAD za poboljšanje divne zemlje Kazahstana“, tumači ulogu austrijskog dizajnera, homoseksualca Bruna u svom novom filmu, koji će se u američkim bioskopimapojaviti 10. jula.
izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Eminem:Lice u lice sa golim butinama Barona /video/

Eminem otvoreno progovorio o drogi!

Eminem: U mom domu nema psovanja!


Jedan komentar na “Eminem:Posle „predstave“ sa Brunom smejao sam se!”

  • *
    5 juna, 2009, 15:45

    Laugh Laugh Laugh Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump