Fotos poklonio Romani letnji hit!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kiparski advokat Fotos Pitađis, našoj javnosti poznat po romansi sa pop pevačicom Romanom Panić, poklonio je svojoj budućoj životnoj saputnici hit pesmu koju je pazario od poznatog hitmejkera Kikija Lesendrića, saznaje Kurir od izvora bliskog poznatom paru.

Romana i Fotos su već duže vreme zajedno, a budući da Kipranin voli da priređuje iznenađenja raspevanoj Bosančici, nije bilo boljeg načina da to uradi od ovako originalnog poklona.

– Oduvek sam sanjao da sarađujem sa Kikijem! On je jedan od najcenjenijih kompozitora ovde i znao sam da će uraditi super pesmu. Mnogo mi je drago što je ova priča realizovana jer je Lesendrić neverovatno popularan u Grčkoj i konstantno radi sa najpoznatijim imenima – kaže za Kurir Fotos Pitađis.

Pesma je Panićevu bukvalno oborila s nogu i ona je momentalno ušla u studio kako bi je otpevala. S obzirom na to da se upravo vratila s Kipra, sad se sprema da snimi spot za pesmu koju je dobila od dragog.
– Oduševljena sam! U pitanju je zaista pravi letnji hit, i kad me je Fotos pozvao i pustio mi pesmu, ostala sam bez teksta. Kiki je stvarno uradio ono što sam oduvek želela da imam na albumu. Još mi je draže što smo počeli saradnju, jer su njegove kompozicije najpopularnije u Grčkoj. Spot koji radim za tu pesmu biće poseban i radujem se promociji, pošto ću ga tada i predstaviti, zajedno sa pesmom – kaže Romana za Kurir.
izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romanu po drugi put ostavio Fotos

Romana i Fotos na crnogorskom primorju!

Jelena Karleuša najavila novi letnji hit!


Nema komentara na “Fotos poklonio Romani letnji hit!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump