Goga Sekulić u spotu smuvala oženjenog tipa!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Goga Sekulić nedavno se vratila sa španskog ostrva Ibica, gde je sa internacionalnom ekipom snimala visokobudžetni spot za pesmu „Nemam daha“ sa svog novog albuma.

Ljubavna priča koju nam je Goga opisala kao špansku seriju završava se hepiendom za nju budući da započinje vrelu letnju šemu sa oženjenim muškarcem koji na kraju postaje samo njen…

– Kadrovi koje smo snimili su prelepi, iako mi Ibica uopšte nije legla. Iako je priroda prelepa, prljava je, a činilo mi se da su tamo svi po ceo dan naduvani i pijani.

Majami, gde sam takođe snimala spotove, mi je mnogo lepši i po mom ukusu. Trenutno montiramo spot u Rimu i veoma me interesuje kako ga je režiser zamislio, pošto ću ga i ja videti tek za nedelju dana kada bude bio gotov. Na promociju albuma koju planiram za desetak dana doći će i režiser i glumac iz spota Danijelo, koji živi u Rimu. Do tada moram da izlečim prehladu budući da sam takva išla i na Ibicu, vratila se u Beograd i još mi nije dobro. Tamo sam imala i temperaturu koja me je sprečila da se poslednje veče provedem sa ekipom, iako su zakupili VIP sto u „Paši“, trenutno najpopularnijem klubu na Ibici – ispričala je Goga Sekulić za „Alo!“.
izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goga Sekulić napala Milenu Ćeranić!

Goga Sekulić na Azurnoj obali

Goga Sekulić se vraća u „Grand“?


Jedan komentar na “Goga Sekulić u spotu smuvala oženjenog tipa!”

  • zilet
    11 juna, 2009, 9:07

    KRAVETINA!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump