Hju Hefner prodaje „Plejboj“

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Hju Hefner, vlasnik nekada najtiražnijeg muškog časopisa „Plejboj“, prinuđen je da proda istoimenu kompaniju zbog lošeg poslovanja, čemu je naročito doprinela svetska ekonomska kriza.

Glasine kažu da je početna cena kompanije „Plejboj“ oko 200 miliona dolara, a kao potencijalni kupac se pominje „Virgin Media“ na čijem je čelu ekscentrični avanturista Ričard Branson. Početkom maja iz „Plejboja“ je stiglo obaveštenje o gubicima kompanije, koji samo u prvom kvartalu ove godine iznose oko 17,5 miliona dolara, a usled smanjivanja troškova, kompanija je bila prinuđena da otpusti čak 25 odsto svojih zaposlenih.
Hju Hefner pokrenuo je magazin „Plejboj“ 1972. godine, a prvu duplericu krasila je nezaboravna Merilin Monro. Nakon što je čuvena Merlinka probila led, za „Plejboj“ su se obnažile mnoge lepotice poput Ursule Andres, Kim Bejsinger, Fare Fosit, Naomi Kembel…
S godinama je ovaj magazin za muškarce postao simbol ne samo za erotiku već i za luksuz, ali se pokazalo da je era internet pornografije pogubna za štampana izdanja s ovom tematikom.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ženi se Hju Hefner

Pamela Anderson ponovo pozirala za Plejboj

Prodaje se kuća u kojoj je umro Majkl!


Nema komentara na “Hju Hefner prodaje „Plejboj“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump