Hrvati hoće Cecu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Cecini fanovi iz Hrvatske pokrenuli su akciju za skupljanje potpisa kako bi njoj,a i hrvatskim koncertnim agencijama pokazali da je ona dobrodošla.

Pokretači peticije očekuju da će sakupiti bar 100.000 potpisa.

Nakon spektakla Lepe Brene, Zagrebčani u Areni žele da vide Svetlanu Ražnatović ali ona je poručila da misli da još nije vreme da tamo nastupi.

Ceca je prokomentarisala da je ova inicijativa lepa i da je oduševljena što postoji interesovanje za njen koncert u svim bivšim jugoslovenskim republikama, ali da bi svi ostali komentari bili preuranjeni i suvišni.

Obožavaoci iz Hrvatske su pokrenuli nekoliko internet fan stranica, a po jednom istraživanju njeno ime je na „Guglu“ u njihovoj zemlji bio najtraženiji termin.

Za sada su tamošnji novinari saglasni da bi trebalo još pričekati na njen nastup. Jedan od intervjuisanih, Denis Latin je rekao:

Mislim da je to nadolivanje ulja na vatru. Još nije trenutak za to i ne znam hoće li tako skoro biti. To je kao da tražimo da Karadžićeva žena peva u Sarajevu. To je sumanto.
izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hoćeš li mi ikad reći da me voliš?

Francuzi hoće Jelenu Karleušu?!

Hrvati vrbuju Šerifovićevu


2 komentara na “Hrvati hoće Cecu!”

  • Giga
    8 jula, 2009, 12:55

    Ovaj Denis Latin mnogooooooo kenja.

  • Anonimni
    3 februara, 2010, 3:43

    hahah…..ne smeta im sto ih je Arkan klao kao pilice

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump