Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević raskinuli!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poznati glumac Ivan Bosiljčić i pop pevačica Jelena Tomašević više nisu u vezi. Iako se po gradskim kuloarima već neko vreme šuškalo da je ovaj par raskinuo, potvrda je čini se stigla tek sinoć kada se Jelena nije pojavila u Domu sindikata, gde je Ivan imao svoj prvi solistički koncert. Ovaj par bio je u vezi nešto više od godinu dana, a njihova romansa otkrivena je prošle godine u maju, samo nekoliko nedelja pre početka „Evrovizije” u Beogradu. Odmor su proveli zajedno u crnogorskom letovalištu Rafailovići, gde su primećeni kako uživaju u romantičnim šetnjama, a zatim su zajedno otputovali i na letovanje u Tunis.

Krajem prošle godine, pojavile su se prve glasine da je poznati par raskinuo jer zbog brojnih poslovnih obaveza nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo, a sada su se te priče izgleda i obistinile.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Malti!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se venčali!


Jedan komentar na “Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević raskinuli!”

  • Anonimni
    27 juna, 2009, 5:30

    Female Fighter Razz Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump