Izvinjenje bahate glumice Megan Fox

Zvezda filmova „Transformers“ Megan Foks preplavila je naslovne stranice američkih listova zbog „bahatog ponašanja prema jednom od svojih fanova“.

Nakon premijere filma „Transformers: Revenge of the fallen“ u Londonu ranije ovog meseca, zvezda filma Megan Foks odgurnula je dečaka koji je prišao da se upozna sa svojom miljenicom i pokušao da joj pokloni ružu.

Incident na kojem je jedna od najlepših žena na planeti pokazala da ne mari za svoje fanove ovekovečen je jednim „škljocanjem“ fotoaparata, a fotografija na kojoj se vidi maloletni fan je obišla svet.

Gostujući u jednoj emisiji na američkoj televiziji Foksova je „priznala“ svoju grešku i izvinila se dečaku.

„Osećam se veoma loše“, rekla je Megan. „Strašno mi ga je žao…ubija me to“, dodala je glumica, a onda pokušala da objasni zašto se ponela tako kako jeste.

„Napolju je bilo 80 miliona ljudi, bio je mrak, sevali su blicevi…nisam znala šta se dešava“, pokušala je da se opravda glumica, a onda uputila i izvinjenje dečaku sa ružom.

„Žao mi je slatki dečaku, nikada ti to ne bih namerno učinila i rado ću prihvatiti tvoju ružu ukoliko te ponovo budem videla“.

Ukoliko dečak bude želeo da joj je pokloni.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Megan Fox oplela paljbu po Skarlet Johanson!

Anđelina Džoli: Megan Fox se ponaša kao budala

Megan Fox: Svoje filmove gledam samo pijana


Nema komentara na “Izvinjenje bahate glumice Megan Fox”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump