Kaja i Adnan Babajić iz OT u duetu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Adnan Babajić, pobednik prvog serijala „Operacije trijumf“ juče je u tonskom studiju televizije Pink novinarima predstavio svoju prvu pesmu, duet sa popularnom pevačicom Katarinom Ostojić Kajom pod nazivom „Srce plače ljubav“. Ovu prelepu baladu koju smo premijerno čuli napisala je i komponovala Emina Jahović Sandal. „Trenutno radim na pesmama za pop album koji će, najverovatnije izaći krajem septembra. Veoma sam uzbuđen što smo počeli. „Srce plače ljubav“ je lepa balada i nadam se da će naći put do srca publike.

Veoma mi je drago što je Emina uradila numeru koja mi se, između ostalog, dopada zato što podseća na stil Dino Merlina, a drago mi je što sarađujem sa Kajom koja je jedna od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima“, kaže Adnan za portal.

„Zaista mi imponuje što sam baš ja sa Adnanom otpevala njegovu debitantsku pesmu. Ovo nije prvi put da sarađujem sa učesnicima „Operacije trijumf“ i nadam se da će se to u budućnosti nastaviti jer smatram da su izuzetno talentovani i da ih očekuje velika budućnost na srpskoj muzičkoj sceni“, ispričala nam je Kaja. Adnan poslednjih nekoliko nedelja provodi u studiju a uskoro bi trebalo da se sastane i sa Goranom Bregovićem i Tončijem Huljićem koji trenutno rade na još jednoj njegovoj pesmi. Kada je u pitanju numera „Srce plače ljubav“ publika će u narednih mesec dana imati priliku da je preuzme uz „Telenor“ i „Nokia“ pakete.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adnan Babajić izdao album!

Emina ugostila, Milicu, Anu i Danijela

Sonja Bakić i Nina Badrić u duetu ?


Jedan komentar na “Kaja i Adnan Babajić iz OT u duetu!”

  • 13 juna, 2009, 14:39

    Thinking Confused Mad

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump