Karamela bi mogao da dobije višemesečnu kaznu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poznati imitator Goran Stojičević Karamela mogao bi biti osuđen na višemesečnu zatvorsku kaznu ukoliko se dokaže da je pokušao iznudu, odnosno da ucenama dođe do novca koji je, prema njegovim navodima, Svetlana – Ceca Ražnatović ostala dužna pokojnom Dušanu Spasojeviću Šiptaru.

Stojičević se, naime, predstavio kao Spasojevićeva supruga Tanja i uz preteće poruke, u više navrata, zahtevao od Ražnatovićeve da mu vrati pare?!

„Kurvo raspala, jadnice, s tom smrdljivom pi*kom samo se šetaj i foliraj, nećeš dugo, ološu jedan smrdljivi. Nakazo jedna sa ožiljcima! Ko tebe je*e, nisi za bolje, pare da vratiš, ološu jedan, kurvetino, zvaću te!“, stajalo je između ostalog u jednoj od poruka koje je Ceca primila. Pevačica je pretnje prijavila policiji, a za svega nekoliko časova otkriven je i vlasnik broja sa kojeg joj je prećeno. Karamela je na informativnom razgovoru izjavio da je bio pijan, kako je u pitanju šala i da nije mislio ozbiljno. Protiv njega je podneta krivična prijava, podignuta je optužnica i, kako Kurir saznaje, ukoliko se dokaže da je pokušao iznudu, suočiće se sa zatvorskom kaznom u trajanju od tri meseca do tri godine, bez prava na uslovnu.

Malo kome su poznati razlozi ovakvog Stojičevićevog ponašanja, a ljudi bliski imitatoru pretpostavljaju da je u pitanju sujeta, te da je od Cecinog odbijanja da gostuje u njegovoj emisiji konstantno smišljao osvetu. Kap na punu čašu bila je nedavna prepirka sa Mirom Škorić, koja ga je svojoj slavi zbog vređanja Ražnatovićeve pred svima opomenula i skrenula mu pažnju na ponašanje. Goran je nakon toga napustio slavlje i odmah smislio pakleni plan kako da se osveti Ceci.

Da li će se, ukoliko se krivica dokaže i Goran bude na putu za „ćorku“, Ceca smilovati i povući tužbu, ili će pustiti Karamelu da „plati“ za svoje grehe, pitali smo i Cecu lično, a ona nam je rekla sledeće:

– Ne želim da ometam rad istražnih organa svojim izjavama, pa ću ostati bez komentara!

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Stojičevićem, ali je on do zaključenja ovog broja ostao nedostupan.

KARAMELA: SVE SU TO LAŽI

Protiv dnevnih novina koje su plasirale tu izmišljotinu podneo sam tužbu! Ja nikada nisam bio u problemu sa Cecom i sve od Mirine slave pa naovamo gnusne su laži! Ne znam ko mi je i zbog čega napravio ovo i zagorčao mi život, ali ako postoji pravna država, sve će se vrlo brzo rešiti. Dosta mi je montiranih skandala i izmišljenih senzacija, želim jednom zasvagda da stavim tačku na te budalaštine!!!
izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karamela zbrisao u Crnu Goru!

Karamela pretio SMS porukama Ceci!

Karamela isprozivao Jelenu i Seku!


Nema komentara na “Karamela bi mogao da dobije višemesečnu kaznu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump