Kris Braun dobio 5 god. uslovne kazne!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mlada RnB zvezda Kris Braun na suđenju u Los Anđelesu priznao da je kriv za premlaćivanje svoje bivše devojke Rijane.

Kris Braun (19) se na preliminarnom suđenju u Los Anđelesu u ponedeljak nagodio sa advokatima pevačica Robin Fenti poznatije kao Rijana, i priznao krivicu u slučaju napada na 21-godišnju pevačicu u februaru ove godine.

Dogovor između advokata nekadašnjeg para postignut je samo nekoliko minuta pre nego što je počelo suđenje.

Braun se ranije izjasnio kao nevin, da bi u ponedeljak na preliminarnom saslušanju na kojem bi se utvrdilo da li će biti krivično gonjen, priznao svoju krivicu i time izbegao suđenje pred porotom i šansu da „završi iza rešetaka“.

„Kazna“ za premlaćivanje je šest meseci društveno.korisnog rada, zabrana prilaska pevačici Rijani narednih pet godina, kao i pet godina uslovne kazne, saopšteno je iz suda.

Rijana je trebalo da svedoči protiv svog bivšeg dečka, ali je nagodbom „izbegla“ svoju dužnost i mogućnost da kaže šta se zaista dogodilo veče uoči dodele Gremi nagrada.

Na dan suđenja, objavljen je policijski zapisnik, tačnije potresno svedočenje jednog od pripadnika policije koji je te večeri vršio uviđaj.

Braunova kazna društveno-korisnog rada podrazumeva „čišćenje puteva, skupljanje otpadaka i lišća, kao i uklanjanje grafita“. Sudija je pohvalio Brauna zbog „preuzimanja odgovornosti i priznanja krivice“ i omogućio mu da kaznu služi u Virdžiniji „gde stanuje, a ne u Los Anđelesu, gde se dogodio incident“

Rijana je bila prisutna na čitanju presude i, prema rečima njenog advokata, nije se bunila na presudu, već se nakon završetka suđenja zahvalila sudiji.
izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana i Kris Braun se tajno venčali?

Kris Braun počeo ponovo da nastupa!

Rijanin bivši dečko Kris Braun se slikao go!


Nema komentara na “Kris Braun dobio 5 god. uslovne kazne!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump