Leontina našla novog dečka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Čini se da je pop pevačica Leontina Vukomanović bez problema prebolela raskid petogodišnje veze s dečkom Mikijem Perićem jer je već pronašla novog izabranika, multitalentovanog muzičara Filipa Pata!

Priča o njihovom druženju već neko vreme je glavna vest po gradskim kuloarima, posebno zbog toga što je Fića nekoliko puta viđen kako u gluvo doba dolazi u njen stan u centru grada.

Pevačica je indirektno za novi broj „Pulsa“ potvrdila da se već neko vreme viđa sa violinistom i pevačem grupe „Ekstra orkestra“.“Otkrovenje mi je i Filip Pat, koga znam još dok je bio dete zato što je bio talenat iz „Kolibrija“. Fascinantno mi je što nije ostvario solističku karijeru jer je stvarno mulitalentovan. Eto, s njim sam pronašla zajednički jezik. Upoznali smo se, inače, preko benda „Ekstra orkestra“, za koji radim pesme, i ostvarili smo saradnju za „Čaroliju“. Filip je dosad i svirao sa nama. Nas vezuju te dečje pesme“, izjavila je pevačica za ovaj nedeljnik, a prenosi „Alo“.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Nikolina Pišek već našla novog dečka

Rijana našla novog dečka!


Tagovi: [ , , , , , ]

Jedan komentar na “Leontina našla novog dečka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump