Lepa Brena: Ne osećam se ugroženo!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Balkanska zvezda Lepa Brena večeras će posle dvadeset godina zapevati u Hrvatskoj. Danima se priča da su karte za koncert u zagrebačkoj „Areni“ rasprodate, te da će Brenine hitove pevati čak 20.000 ljudi. Iako se u Hrvatskoj podigla prašina oko Breninog muzičkog spektakla, te su pojedine organizacije pozivale na bojkot njenog nastupa u Hrvatskoj, Lepa Brena uoči koncerta u izjavi za „Blic“ otkriva da nije uplašena. „Niko se ni prema meni niti prema muzičarima iz benda nije ponašao tako da bi nam bilo neprijatno i da bismo se osećali ugroženo.

Nisam uplašena. Normalno je da svaka zvezda koja nastupa na velikim koncertima ima pojačane mere obezbeđenja. Nije mi jasno zašto se pravi tolika panika u medijima. Ljudi na moj koncert dolaze zato što vole moje pesme i što žele da pevaju sa mnom, kaže Brena za „Blic“ i ističe da očekuje da će koncert biti na nivou onih u Sarajevu i Mostaru. „Treba doživeti tu atmosferu i emocije koje povremeno prosto poteraju suze na oči. To je nemoguće prepričati“, otkriva Lepa Brena koju će večeras iz predostrožnosti čuvati čak dve hiljade policajaca. Brena je vidno uzbuđena, ali ne zbog bojkota, već zbog susreta sa fanovima koje godinama nije videla. „Juče sam sa „Miligram“ bendom sletela u Zagreb, sa mnom je i moj suprug Boba, a sinovi će nam se priključiti pred koncert. Orkestar kojim rukovodi Aleksandar Milić Mili je napravio fantastične aranžmane za stare pesme i sada sve to zvuči zaista odlično. Sve je na svom mestu. Ja sam trenutno u odličnoj fizičkoj kondiciji da mogu bez problema da izdržim više od dva sata pevanja i igranja na sceni“, kaže Brena, koja će se po završetku koncerta vratiti u Beograd. „Već sutradan sam gost u nacionalnom dnevniku na Televiziji „Pink“, posle toga idem na male kondicione pripreme, pa krajem meseca nastupam u Banjaluci. U julu smo se dogovorili da ceo bend bude na odmoru, da bi se ponovo okupili u avgustu i nastavili turneju. Očekuje nas dosta nastupa po Evropi na jesen“, kaže na kraju razgovora raspoložena Brena.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena: Koncert u Bg, kao kruna turneje 2010 god.!

Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

Lepa Brena ipak neće pevati u Splitu!


Nema komentara na “Lepa Brena: Ne osećam se ugroženo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump