Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Američkoj pop pevačici Madoni biće odobreno da usvoji četvorogodišnju devojčicu iz Malavija Mersi Džejms, što je suprotno odluci o blokiranju njenog prvobitnog pokušaja, prenosi „Dejli Mejl“.

Advokat pop kraljice Alan Činula objavio je najnoviju vest nakon što je Madona uspela da ubedi dvojicu od trojice žalbenih sudija da promene odluku koju su doneli u martu.

Madonin zahtev za usvajanje prvobitno je odbijen, a kao razlog bilo je navedeno to što nije živela u Malaviju najmanje 18 meseci, kao što je potrebno u procesu usvajanja.
Zahtev za usvajanje male Mersi sve vreme prati kontroverza, a grupe za zaštitu ljudskih prava optuživale su malavijske vlasti da pevačici daju povlašćen tretman. Madona je, međutim, ostala uporna da usvoji afričku sestru za svog sina Dejvida.
izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madoni odbijen zahtev za usvajanje

Madona gradi školu u Malaviju

Madonnina druga šansa za usvajanje!


Nema komentara na “Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump