Majkl Džekson će na turneji pevati na plejbek?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Majkl Džekson će na svojih 50 koncerata na oproštajnoj „This is it“ turneji pevati na plejbek, potvrdio reper Akon.

Američki muzičar Akon rekao je da će pop legenda Majkl Džekson „otvarati usta“ na 50 koncerata u londonskoj O2 Areni, što je razočaralo fanove koji su u rekordnom roku pokupovali karte za ovaj muzičko-scenski spektakl.

Kralj popa poznat je po autentičnom glasu, odličnim numerama i vizuelnim spektaklima koje priređuje na svojim nastupima.

Dramatične koreografije i na desetine igrača koji plešu „kao jedan“ uvek su bili sastavni deo „lika i dela“ Majkla Džeksona. Upravo taj vizuelni momenat će biti „noseći element“ na oproštajnim koncertima pevača u Londonu, jer će Majkl pevati na plejbek.

„Pevanje? Ne verujem da će Majkl pevati“, rekao je reper Akon koji je nedavno sarađivao sa Džeksonom. „Plesaće, ali neće pevati. Snimiće numere koje planira da izvede i puštati ih tokom nastupa, ali to neće umanjiti spektakl koji očekuje posetioce koncerata“.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Džekson i reakcije fanova na turnejama!

Majkl Džekson izostavio oca iz testamenta!

Majkl Džekson: Otkazana „rasprodaja“!


Nema komentara na “Majkl Džekson će na turneji pevati na plejbek?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump