Majkl Džekson ima 44 kilograma???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posrnula pop-zvezda Michael Jackson, koji navodno boluje od raka kože, u strahu je da mu kilogrami ne smanje šanse za borbu protiv opake bolesti, zbog čega gotovo uopšte ne jede.

Kako prenosi britanski tabloid The Sun, Jackovo zdravstveno, ali i psihičko stanje je jako loše.

Michael Jackson, u strahu da se ne udeblja, jede samo jednom dnevno, što ne bi bilo tako strašno da već sada ne teži samo 44 kilograma.

No Jacko nije u strahu samo od debljanja, već, kako prenose njegovi prijatelji, on se boji i da bi mu zbog raka kože mogao otpasti i nos. No navodno je sigurno da Jacko neće ići na hemoterapiju.

Inače, The Sun nastavlja tvrditi kako Jacko ima rak kože iako je te navode pre dve sedmice demantovao doktor pop-zvezde dr. Tohme.

S druge strane njegovi fanovi se boje da bi onemoćali Jacko mogao otkazati 50 koncerata koje je najavio ovoga leta u dvorani 02 u Londonu. Jackson je za sada odgodio četiri koncerta.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Džekson u raspadnom fazonu!

Majkl Džekson stalno gleda svoje spotove na You Tube!

Umrla legenda popa Majkl Džekson! /video/


2 komentara na “Majkl Džekson ima 44 kilograma???!”

  • Anonimni
    9 juna, 2009, 17:51

    Victory

  • MJFOREVER
    24 aprila, 2012, 20:00

    jadan Cry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump