Marija Šerifović podvrgla se laserskoj liposukciji!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Marija Šerifović podvrgla se nedavno laserskoj liposukciji, uz pomoć koje je za nešto više od mesec dana izgubila deset kilograma, saznaje Kurir od izvora bliskih evrovizijskoj pobednici. Ona je već duže vreme bila nezadovoljna svojim izgledom, pa je tražila adekvatan način da se oslobodi suvišnih masnih naslaga. Budući da brojne dijete, koje je mesecima držala, nisu urodile plodom, pala je odluka da se podvrgne liposukciji, o čemu priča naš izvor.
– Marija se mnogo plaši lekara, naročito hirurga, pa joj ni u jednom momentu nije palo na pamet da ide pod nož. Kada je saznala da se u poslednje vreme primenjuje laserska liposukcija, takozvana ultrazvučna, i da su neke naše zvezde već prepolovile kilažu istom metodom, nije je bilo potrebno mnogo nagovarati. Posetila je jednu privatnu kliniku i posavetovala se sa stručnjacima, da bi se istog dana podvrgla prvom tretmanu. Salo je počelo da se topi i rezultati su zadivljujući, pa će verovatno skinuti još koje suvišno kilo – završava naš izvor.
Uz tretmane skidanja sala, Šerifovićeva je redukovala ishranu, svakodnevno pije zelenu kafu, koja ubrzava metabolizam, što sve zajedno doprinosi konačnim rezultatima. O svom „podvigu“ uništavanja suvišnih kilograma pevačica je pričala nedavno u jednoj televizijskoj emisiji, a s obzirom na to da se poslednjih nedelja oseća kao preporođena, ovog puta je rešena da „probuši kašiku“ i definitivno ne dozvoli da se kilogrami vrate.
izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija bila na liposukciji!

Aca Lukas i Marija Šerifović snimili duet!

Marija Šerifović plivala sa delfinima


Nema komentara na “Marija Šerifović podvrgla se laserskoj liposukciji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump