Marijana i Miki novi voditelji letećeg starta

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Nekada veoma popularna emisija „Leteći start“ dobila je nove voditelje. Reč je o Mikiju Periću i Marijani Mićić, koji bi trebalo da vrate stari sjaj ovom TV formatu, čije je rejting dospeo na najniže moguće grane otkako su pomenutu emisiju počeli da vode nekadašnji ukućani „Velikog Brata“, Maja Đorđević i Sava Radović.

S obzirom na to da njih dvoje nisu iskusni u tom poslu i da je Savin specifični humor malo ko od gledalaca razumeo, nije ni čudo što na piplmetrima ove emisije gotovo da više i nema:

„Ova emisija je prvo „čedo“ „Emoušna“, koji je proslavio Milana Kalinića i Anu Mihajlovski“, kaže za „Kurir“, izvor blizak pomenutoj producentskoj kući, i dodaje. „Kako bi vratili rejting emisiji, čelnici producentske kuće odabrali su Mikija i Marijanu, koji će ovih dana snimiti prve dve emisije u Subotici i Novom Sadu, a prva od njih biće emitovana za nedelju dana“.
izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Voja i Daliborka voditelji u novoj emisiji

Miki Đuričić dobio emisiju o kuvanju!

VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus


Nema komentara na “Marijana i Miki novi voditelji letećeg starta”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump